Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Toeristje

Toeristje

3 minuten
06-08-2016
Esmee Leusenkamp

Bonjouuurrr!

Het is al weer 2 weken geleden dat ik een blog heb geschreven dus het werd wel weer eens tijd!
Zo ondertussen zit ik hier al weer 5 weken, dat betekend al weer ruim over de helft!

Weekendje vakantie!

IMG-20160806-WA0014

Campingleven

Vorig weekend zijn mijn lieve paps en mams langs geweest. Ze kwamen vrijdag aan om bij mij op de camping Mosselen met Friet te eten om vervolgens naar onze show te komen kijken die natuurlijk weer sensationeel was 😀

Na de show ben ik voor het weekend met ze mee gegaan naar de Camping waar ze tot maandags bleven. Jaja, ik was ook even op vakantie! Zaterdags zijn we naar het stadje Le Castellet geweest. Het is een mooi stadje met prachtige uitzichten.

Zondags zijn we naar een markt geweest in Hyéres en daarna hebben we een ministadje aan het strand bezocht en lekker wat gegeten. Tussendoor op de camping had ik echt even het gevoel dat ik ook op vakantie was, aan het zwembad liggen zonder er steeds in geduwd te worden en voor de tent zitten zonder kinderen om  me heen. En natuurlijk ultiem camping Gamba’s bakken op een gas barbecuetje.

 

IMG-20160806-WA0012  IMG-20160806-WA0017

Frisse Energie

Zondagavond begon ik dus weer met frisse energie aan het welkom voor de nieuwe gasten. De disco ’s avonds was helaas een minder succes. Er waren redelijk wat mensen maar het leek onmogelijk om iedereen aan het dansen te krijgen. Gelukkig waren bij de Quizz & Jeux veel mensen die mee deden en gisteren bij de show was het ook volle bak. Woensdag bij de kidscub was het druk zoals altijd op woensdag want dan doen we ‘Koh Lanta’ Wie eet het snelste het onbekende fruit op?

IMG_20160803_171138

Deze jongen had nogal moeite om de pruim weg te krijgen…

IMG_20160803_170948

 

Strandparty

Vanavond hebben we een verjaardag van een van mijn huisgenootjes die vandaag 27 is geworden. We gaan eerst picknicken op het strand en daarna Apèro (lees: weer eens dronken worden met zijn allen want daar zijn ze hier super goed in…)

Nog maar 3 weken te gaan en dan is deze zomer alweer voorbij! Nog even genieten maar ik vind het ook wel fijn om lekker weer naar huis te gaan.

Zonnige groet!
Esmee

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!