Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Tips om je koffer in te pakken voor animatiewerk

Tips om je koffer in te pakken voor animatiewerk

4 minuten
14-02-2020
TOP Animation

Drie maanden, twee weken en nog maar een dag. De zenuwen gieren door je lijf en je hebt nog geen flauw idee wat je te wachten staat. Maar de dag staat groot omcirkeld in je agenda. Je gaat naar Frankrijk om animatiewerk te doen. Daarbij staat er een lange bus- of autoreis op je te wachten. Helaas ben je de week voor vertrek nog super druk geweest en je moet toegeven dat je het inpakken uitgesteld hebt. Maar over drie nachtjes slapen moet jij al je spullen al bij elkaar hebben om de zomer van je leven tegemoet te gaan. Het is eindelijk tijd, je doet vol vertrouwen je kastdeuren open, hebt je tas gepakt en...Al je kleding zit in de was en de tas die je hebt is veel te klein voor de twintig paar schoenen die jij graag mee wilde nemen. Gelukkig heb je deze tips om je volgende keer toch iets beter voor te bereiden.


Tip 1: Cliché, maar begin gewoon op tijd

Iedereen heeft last van uitstelgedrag, je kijkt liever naar peaky blinders of new girl. Ik snap het! Maar als jij goed voorbereid wilt zijn voor het grote avontuur heb je er niks aan, als op het laatste moment blijkt dat je niet genoeg sokken hebt. Of om erachter te komen dat je wat gegroeid bent en je je bikini niet meer past. Dus zorg dat je de stress voor bent en begin twee weken van tevoren met inpakken. Zo kun je alvast inventariseren wat je nodig hebt en hoef je ook niet meer te stressen.

Tip 2: Doe je was

Vieze kleding mee in je koffer, hier zit zowel je moeder als jij niet op te wachten. Dus zorg dat je je mama even lief aankijkt en vraag of zij die berg kleding van je weg wil wassen. Of neem het heft in eigen handen en plan zelf een wasdag in! Ik bedoel dan kun je én Friends kijken, je moeder is blij en je bent op tijd klaar met wassen. Wie wil dat nou niet?

Tip 3: Koop een grote koffer

Toen ik afgelopen zomer mijn koffer in wilde pakken, kwam ik erachter dat ik niet genoeg zou hebben aan een trolley. Twee maanden is een lange tijd en je hebt best wat kleding nodig. Dus zorg dat je van tevoren bedenkt wat je mee wilt nemen en koop hier een passende koffer bij.


Tip 4: Laat de gucci tas en timberlands hakken maar thuis

Twee maanden dansjes doen, door de modder ploeteren en watergevechten houden. Hartstikke leuk! Maar niet heel efficiënt als je hierbij je mooiste kleren aandoet. Dus denk vooral aan de praktische kleding die je hebt. Denk aan sportkleding, een badpak, kleding die vies mag worden, je oude gympen uit 4 Havo en vergeet BADSLIPPERS niet!

Tip 5: Je bent niet in Nederland, bedenk dat!

Houd je erg van kaas? Of kun je niet zonder pindakaas of hagelslag leven? Neem deze producten dan vooral mee. In Franse supermarkten kom je geen kaasschaaf of hagelslag tegen. Als tip kun je ook nog kijken bij de lijst die je bij het kamp gekregen hebt, hier heb ik vorig jaar erg veel aan gehad!

Nu je alles goed voor elkaar hebt wens ik je veel plezier. En vergeet vooral je lach niet in te pakken, want die zul je nodig hebben komend zomer!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!