Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Tijd om terug te kijken

Tijd om terug te kijken

2 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Hee allemaal!

Na deze geweldige en onvergetelijke zomer staan de wintermaanden weer voor de deur. De kachel is weer aan en de warme chocomel met slagroom staat op tafel. Voor mij het perfecte moment om even terug te kijken op mijn fantastische zomer.

Voor mij was het avondprogramma het hoogtepunt van mijn zomer. Hier vallen de minidisco’s en de avondspellen onder en ik ga het nu hebben over de super geweldige energieke minidisco’s.
Voor mijn minidisco’s had ik 3 verschillende afspeellijsten op spotify gemaakt. Heel origineel genaamd, namelijk: minidisco 1, 2 & 3. Dit heb ik gedaan zodat de kids (en ik) niet elke avond de zelfde liedjes hoefden te horen.

Voorafgaand aan de minidisco liep ik altijd een rondje over de camping. De minidisco begon om 19:00 en om 17:30 begon ik al met mijn rondje. Op een kleine camping met 74 plekken zou je denken dat het niet nodig is om hier zo vroeg mee te beginnen. Maar dit rondje over de camping vond ik heerlijk. Ik maakte een praatje bij elke tent, caravan en chalet. Tijdens dit praatje vroeg ik bijvoorbeeld wat de kinderen en de ouders die dag hadden gedaan en legde ik uit wat het avondspel van die avond was. Als laatste vroeg ik dan of de kinderen weer naar de minidisco kwamen op het terras. Tijdens dit rondje kreeg ik snel kids achter mij aan die snel hun laatste aardappeltje in hun mond staken om dit rondje met mij mee te lopen en te vragen of hun vriendjes ook kwamen.
En dan de minidisco waar elk kind op de camping naar uitkeek (en ik ook!!). De PYJAMA-MINIDISCO!!!! Jaaaaa dat vond ik zo leuk! Want wat is het schattig om al die kinderen in hun pyjama te zien dansen. De kinderen vonden dit zelf ook erg leuk, wamt wie wilt er nou niet dansen in zijn pyjama?

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!