Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

TeamAnimation zorgt voor thuisvermaak tijdens corona

TeamAnimation zorgt voor thuisvermaak tijdens corona

3 minuten
10-04-2020
TOP Animation

Coronacrisis of niet, het team van TeamAnimation zit niet stil. Eerder kon je al lezen hoe TeamAnimation vanuit huis aan het werk blijft. We vinden het belangrijk om ook tijdens de coronacrisis het TeamAnimation-virus te blijven verspreiden en daar werken we momenteel hard aan door.

Het is niet voor niets onze missie om mensen een onvergetelijke vakantie te laten beleven, ook nu veel ouders en kinderen niet op vakantie kunnen. Samen zorgen we voor een glimlach op ieders gezicht. Daarom hebben we verschillende initiatieven opgezet om ouders, kinderen en entertainers met elkaar in contact te brengen.


Knutseljuffen
Heb je ze al gezien, de nieuwe knutsels van de Knutseljuffen? Joyce, Lotte, Shannon, Benthe, Gwendolyn en Marjolijn hebben al veel leuke filmpjes vanaf huis opgenomen. Zo kon je al zien hoe je van een lege eierdoos schattige pinguïns kunt maken of hoe je zelf een helikopter maakt. Bekijk hier de YouTube-playlist.

Verhalenclub
Jip Stip heeft een vet goed idee! Een speciale verhalenclub voor kinderen die nu even niet zoveel meer buiten kunnen spelen. Hij heeft al z'n vrienden opgeroepen om leuke verhalen in te sturen om zo de jongste thuiszitters een leuke dag te bezorgen. Inmiddels staat het eerste verhaal van Tim Slim online. Bekijk hier de YouTube-playlist.


Fit terwijl je thuiszit
We snappen goed dat de druk groot is om de hele dag te bingen met een zak chips op de bank, maar met TeamAnimation in je woonkamer blijf je ook nu lekker fit. Je kent Luc wellicht al van de trainingsweekenden. Iedere week geeft hij op dinsdagochtend live zoom-lessen voor een goede workout. Doe je mee? Volg onze Facebook-pagina voor de eerstvolgende sessie.

Quaraoke
Was je er bij afgelopen vrijdag toen entertainers en medewerkers de sterren van de hemel zongen bij Luc in de Quaraoke? Volg TeamAnimation op Instagram om mee te doen aan de volgende editie en zing net als Lauren de sterren van de hemel.

TikTok-challenges
TeamAnimation vind je nu ook op TikTok! Dit wil je écht niet missen. Daag jezelf uit met leuke choreo's, challenges en leer het team achter TeamAnimation beter kennen. Dance like nobody is watching en laat zien wat je in huis hebt. Volg ons op TikTok.

Lijkt het je leuk om ook een knutsel- of Verhalenclub-filmpje op te nemen? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!