Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

​TeamAnimation en TOP-Recreatie slaan handen ineen

​TeamAnimation en TOP-Recreatie slaan handen ineen

3 minuten
11-10-2021
Jeroen Fermont

Hieronder lees je het persbericht over het samengaan van TOP Recreatie en TeamAnimation. Wil je lezen wat het voor jou betekent als entertainer? Lees dan dit blog op animatiewerk.nl


Woerden, 11 oktober 2021 - Vanaf oktober 2021 bundelen TeamAnimation en TOP-Recreatie hun krachten op de recreatiemarkt. Samen gaan zij campings en vakantieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië voorzien van animatieprofessionals en entertainmentprogramma’s op maat. Door de handen ineen te slaan verstevigen beide partijen hun positie op de recreatiemarkt.

Zowel TOP-Recreatie als TeamAnimation zijn bekende spelers in de recreatiemarkt. TeamAnimation richt zich al sinds 2009 op de werving, selectie en plaatsing van animatiemedewerkers op vakantieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië. TOP-Recreatie richt zich met name op de Nederlandse markt en is hier al bijna 25 jaar verantwoordelijk voor vele innovaties binnen het verzorgen van entertainment op campings en vakantieparken. Ook is TOP-Recreatie bekend van de Recreatheek, de online software voor de animatieprofessional, die steeds meer campings en vakantieparken inzetten om gasten nog beter van dienst te zijn. Via de Recreatheek kun je programma’s maken en publiceren, snel en efficiënt een personeelsplanning maken en de uren bijhouden van je personeel.

Jeroen Fermont, eigenaar van TeamAnimation: “De samenwerking met TOP-Recreatie is een mooie stap om de Nederlandse recreatiemarkt nog beter te kunnen bedienen. De afgelopen jaren is een belevenis creëren voor je gasten een steeds belangrijker onderdeel geworden van vakantie vieren. Door onze kennis en ervaring te delen met TOP-Recreatie willen we nog beter inspelen op deze trend en de bij ons aangesloten campings en vakantieparken van op-maat-gemaakt entertainment blijven voorzien”. Richard Otten, oprichter van TeamAnimation, sluit zich hierbij aan en vult aan: “Afgelopen jaren hebben we gezien hoeveel kansen er nog liggen in de Nederlandse markt en samen met TOP-Recreatie kunnen we deze nog beter aangrijpen”.

Marieke van Hees, eigenaar van TOP-Recreatie: “Ook voor ons is het een mooie kans. Vooral de positie van TeamAnimation in het buitenland is interessant voor onze animatieprofessionals. Op deze manier kunnen zij ook aan de slag in het buitenland, waardoor we meer animatieprofessionals van een leuke zomerbaan kunnen voorzien. Bovendien kunnen we samen onze creativiteit inzetten om onze animatieprogramma’s naar een nog hoger niveau te tillen”.

Peter Brouwer, eigenaar van TOP-Recreatie, zal zich meer gaan richten op de Recreatheek: “Ik zie mooie kansen om onze Recreatheek sterker weg te zetten binnen de recreatiebranche. We hebben de afgelopen jaren, mede door corona, gezien dat er veel meer behoefte ontstond om digitaal activiteiten en faciliteiten te reserveren. Dankzij de Recreatheek wordt dit nog gemakkelijker voor campings en vakantieparken”.

Voorlopig blijven beide merken naast elkaar bestaan en bouwen beide merken verder aan hun missie om gasten in binnen- en buitenland van een topvakantie te voorzien.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!