Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

Team4Events: nu ook de bijbaan van je leven

Team4Events: nu ook de bijbaan van je leven

3 minuten
04-11-2016
Bart Schuurman

Wat doen jullie in de winter eigenlijk? De vraag die mijn kantoorcollega’s en ikzelf op elke verjaardag en kennismaking moeten beantwoorden.

Het is ook gek, want twee maanden per jaar draait de machine op volle toeren. Buiten de zomer zijn we  bezig die hele machine te oliën door campings te benaderen, de werving en selectie te draaien, trainingen te organiseren… Daardoor zitten we inmiddels met 10 fulltimers, parttimers en stagiaires aan het ‘project’ Team4Animation te werken. Komt dus nogal wat bij kijken.

Al jaren lopen we met het idee hier meer uit te halen. In de winter kan je geen animatie op campings doen, maar we hebben wel een database met ruim duizend kneiterenthousiaste, geselecteerde harde werkers. Beetje zonde om daar na een jaar voorbereiding en twee maanden werken weer afscheid van te moeten nemen.

Beschuit met muisjes!

Daarom word je inmiddels gespamd door Team4Events: zo kan je ook buiten de zomer bij ons aan de slag. We kennen elkaar goed: na de sollicitatie, de training en de begeleiding in het buitenland weet je wat je aan ons hebt en vice versa. In heel Nederland beginnen de opdrachten nu lekker te lopen: bij alle Makro-vestigingen mogen we productdemonstraties doen, op verschillende beurslocaties enthousiast personeel plaatsen, feestjes en productintroducties bij plaatselijke bedrijven organiseren: we zijn op stoom!

Wie wat waar

Als je via Team4Events aan de slag gaat, krijg je met dezelfde gezichten en dezelfde sfeer te maken die je gewend bent. Je krijgt volgens een uurloon betaald en voorafgaand krijg je een duidelijke briefing. Vanaf het begin merken we weer waar we het verschil maken: opdrachtgevers zijn gek op jullie. Doordat we bij Team4Animation zo’n strenge selectie hebben en jullie allemaal graag goed willen kennen, hebben we iets wat niemand anders heeft. Net als bij Team4Animation.

Vanaf nu kan je regelmatig een oproep verwachten om aan de slag te gaan bij een opdracht. Meld je vooral zo snel mogelijk aan, want er is nogal wat belangstelling 🙂 Je mag natuurlijk ook altijd even bellen, mailen, appen of langskomen om wat meer te horen over de projecten die we gaan doen.

Ik heb er superveel zin in, dus hopelijk tot snel, ergens in Nederland bij een gave opdracht!

Check hier de site, doe even een like op facebook en een follow op Insta!

Iris op de Jaarbeurs

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!