Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

Team goes Glamping

Team goes Glamping

3 minuten
04-09-2020
Joëlle Coelingh

Het seizoen was een succes! 250 entertainers, 250 van jullie, 250! Zijn aan de slag gegaan in binnen- en buitenland. Daar zijn we trots op. We zijn trots op jullie!

Om dit succesvolle seizoen af te sluiten gingen wij, het kantoorteam, als afsluiter samen glampen bij Glamp Outdoor Camp op de Veluwe. Op uitnodiging mochten wij met z’n allen slapen in verschillende luxe tenten en bunkhouses. In plaats van op een festivalterrein staan de accommodaties van Campsolutions dit jaar namelijk op de Veluwe.


The Fearfactor
De tenten staan op een mooie locatie midden op de Veluwe. Deze prachtige omgeving haalde de natuurliefhebber of soldaat in sommige collega’s naar boven. Hierdoor begon ons programma met een fearfactor battle waarbij twee teams moesten strijden door modder, tijdens eetproeven, door vreemden aan te spreken en het tegen elkaar op te nemen tijdens een hindernis parcours. Het winnende team was na afloop natuurlijk hartstikke blij (ja, ook als je al heel lang entertainer bent en geen 18 meer bent, blijven wij competitief en fanatiek ;) )


Eten, eten, eten
De fearfactor battle werd opgevolgd door een barbecue in Franse stijl (daar was MC dan weer heel blij mee) verzorgd door Glamp Outdoor Camp en we hebben met z'n allen heerlijk in de zon kunnen genieten van verschillende salades, vlees, luxe stokbrood en sauzen. Na de barbecue zetten wij onze avond voort op de centrale ontmoetingsplaats op het park waar een grote, maar echt grote, vuurkorf ons de mogelijkheid gaf om marshmallows te roosteren. Samen met Richard’s sing and songwriter kunsten en enkele rondes Ranking the Colleagues leerden we elkaar nóg een beetje beter kennen. Met als echte afsluiting van de dag veel te fanatieke potjes Weerwolven. Dit spelen we op de camping ook alleen maar omdat we het zelf zo leuk vinden.


Vroege vogels

Het is toch altijd iets bijzonders… Wakker worden met collega’s: wie is de echte vroege vogel en wie had je voor vooral je eigen best wil nog een paar uur kunnen laten liggen. Grapje, entertainers zijn allemaal vroege vogels. Toch? Het werd in ieder geval dubbel en dwars goed gemaakt met het ontbijt, ook volledig verzorgd door Glamp Outdoor Camp. Na het praatje van Richard en Jeroen en een cadeautje zat het er alweer op. Het is een bijzonder jaar is geweest en we kunnen echt trots op onszelf en op elkaar zijn. Des te energieker zijn we om er volgend jaar echt weer een groot succes van te maken en ons optimaal inzetten voor, jullie, de entertainers!

Het was een beetje fris om te slapen in de tent, maar het was vooral erg gezellig. Fijn om je collega’s met een uitgeslapen hoofd uit zo’n tent te zien rollen i.p.v. altijd aan het werk... :)

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!