Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Van Suzanne de Minion tot VVV

Van Suzanne de Minion tot VVV

4 minuten
07-04-2016
Loulou Drinkwaard

De mensen in de zaal geven het woord verkleedfeest een nieuwe betekenis. Links voorin zit een meisje in een Pikachu pak en rode lippenstift, drie plekken rechts van haar zit een ridder met een afro pruik, daarachter zit een olifant, twee plekken naar achter zit een jongen verkleed als, als Pippie Langkous? Of als Karen van K3? Ik weet niet goed wie hij voor moet stellen, maar een ding is zeker, een grappig gezicht is het wel. Vooral nu ik me bedenk dat iedereen in de zaal tussen de 17 en 21 jaar is. Zelf draag ik een zwarte jurk en een Venetiaans masker.

Suzanne de Minion

Het is niet te geloven dat de mensen in de zaal elkaar pas drie dagen kennen. Ik ken nog steeds niet iedereen bij naam, wat ik subtiel probeer te verbergen door bij elke maaltijd “spontaan” een namenrondje te introduceren. Eline is het meisje met de badjas, Suzanne is de Minion, Marta speelt gitaar en Magda kan jongleren terwijl ze het alfabet achterstevoren opzegt. 47 Namen uit je hoofd leren in een weekend is lastig! Gelukkig hebben we een toffe groep. Iedereen kan goed met elkaar opschieten. We hebben geleerd om onszelf te zijn tijdens de workshop L.J.G. Daarna hebben we elkaar leren kennen tijdens the one minute of fame. Dat was dé kans om jezelf van een andere kant te laten zien. Sommige meisjes gingen dansen en wow. Ze konden goed dansen! De energie sprong van het podium af en raasde door het publiek. Verder hebben er een aantal meisjes gezongen. Er was zelfs een jongen die een striptease gaf maar, daar kan ik niet teveel over vertellen. What happens during the one minute of fame stays in the one minute of fame!
Trainingsweekend

Koesen

De nacht is gevallen en ik ga naar bed. Het is elke avond verrassend stil op de slaapzaal. Aan het einde van elke dag is iedereen gesloopt. Ik slaap naast Sanne Fryslân en Sanne (doperwt). Sanne kan namelijk behalve ongelofelijk mooi zingen ook heel goed een doperwt nadoen. Welterusten, brabbel ik. Lekker koesen, fluistert Sanne uit Fryslân terug. ’s Ochtends maak ik alle meiden op mijn slaapzaal wakker door goedemorgen te fluisteren en even aan hun benen te kriebelen. Een goede manier om aan een nieuwe dag te beginnen. 
Screenshot 2016-04-07 at 10.26.50

VVV

We hebben dit weekend veel geleerd. Zonder dit trainingsweekend zou ik me geen raad weten in Frankrijk. De groep werd verdeeld in teams A-B, C-D en E-F. Terwijl de teams activiteiten organiseerden mochten de overige teams kinderen spelen. “Juffrouw ik moet plassen!” “Je ne comprend pas” we riepen zo nu en dan kinderlijke kreten terwijl met ons tong uit ons mond een lampion voor de optocht beschilderden. We hebben geleerd over de Franse cultuur, VVV (Veiligheid Voortdurend Voorop), we hebben geleerd om trainingsschema’s te maken en we hebben veel dansjes geleerd.

Laatste dag

Vandaag is de laatste dag. We volgen onze laatste workshops, behandelen onze laatste casussen, pakken onze koffers in en kleden ons warm aan. Team E en F hebben een sportdag met het thema carnaval georganiseerd.De sportdag ging fantastisch, groot applaus voor groepje E en F! Ik zit met Sanne op een tafel en kijk naar onze groep, we dragen allemaal onze Team4animation trui. Bij het idee dat we de groep gaan verlaten wordt iedereen een beetje emotioneel. Sanne tikt me aan en zegt:” Kijk nou, nu zijn we allemaal animateurs!”
944371_602383023242644_2939587149302835266_n

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!