Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Superman, SocaSoca en Doo Dah Day!

Superman, SocaSoca en Doo Dah Day!

2 minuten
12-02-2016
Merel Hartgerink

Minidisco!!! Voor mij, net als voor de meeste kinderen, één van de leukste activiteiten. Zes dagen per week, 30 minuten lang, vaak in de brandende zon, schreeuwen, springen en dansen. Hoe ik het elke keer weer speciaal hield? Hieronder een paar tips.

Afwisseling

Zorg voor afwisseling. Probeer elke keer weer nieuwe nummers te introduceren. Zo heb je, ook voor jezelf, afwisseling. Kies elke keer weer een paar nieuwe nummers. De CD telt ruim 20 nummers, dus keuze zat om elke dag weer anders te vullen! Daarnaast is er altijd nog YouTube waar ook genoeg minidisco-nummers op te vinden zijn.

Splashdance is ook zeker aan te raden! Half in het zwembad, nummers waarbij je veel moet trappen of met je armen moet slaan. Zeker een grote aanrader in de 40 graden brandende zon, overal water, je wordt zeiknat en iedereen enthousiast!

Enthousiasme

Blijf enthousiast, blijf lachen, blijf gek doen!  Ook al heb je dat nummer al 9384901 keer gehoord. Gewoon nog een keer! De meeste mensen zien jou dat nummer voor het eerst dansen. Geef 300%, dan krijg je er 100 voor terug!

Improvisatie

Tja, zeker aan het begin. Al die liedjes, hoe onthoud je dat?! Wij deden de minidisco meestal met zijn tweeën. Zeker aan het begin deden we beide wat anders of sprongen we beide de andere kant op, maar gewoon vol zelfvertrouwen doorgaan.

Eén keer kwam er een frans jongetje naar me toe, tijdens de minidisco. “Maar Merel, de vorige keer moest dit anders. Waarom nu niet?” Tja, wat zeg je dan terug? Dat klopt want ik ben eigenlijk vergeten hoe dit nummer gaat? Nee geen goed plan.

Interactie

Nummers waarbij iedereen moet roepen en schreeuwen, huppelend door de groep kinderen heen of iemand anders het samen met jou ‘voor laten dansen’. Daardoor houd je ook hun aandacht wat langer vast. Zo maak je het toch wat specialer!
De minidisco was voor mij iets waar ik elke dag naar uit keek. Als je maar lekker gek kan doen, lacht, zingt, springt, danst en schreeuwt, zal het helemaal goed moeten komen!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!