Koffie met een blij gezichtje

Stage lopen= koffie halen? Echt niet!

In Kantoor door Mitchel van EssenReageer

Stages lopen, wie is er niet groot mee geworden? Vaak zijn de clichés waar en begin je heel letterlijk onderaan de ladder, maar bij Team4Animation geldt dat niet zo (al zeggen we het zelf). Daarbij is de kans groot dat je blijft plakken en het oranje-blauwe bloed niet snel meer kwijt raakt. Kijk maar naar Jeroen, Vera, Ilse en Mitchel! Om deze mooie woorden wat meer kracht te geven, vroegen wij aan (oud-)stagiaires hoe het nu is om bij ons stage te lopen! 

Marie-Cécile – Stagiair recruitment & verkoop 2016

Stagiaire Marie-Cecile

Mijn stage bij Team4Animation begon op een alles behalve gebruikelijke manier: ik kwam binnen middenin De Grote Verhuizing van het kantoor van Alkmaar naar Woerden. Ik was dus niet de enige voor wie alles nieuw was! Al vanaf dag één bleek dat de rest van de stage vast ook niet gebruikelijk zou worden. Kantoorleven saai? Niet bij Team4Animation! Het was aan alles te merken dat je hier tussen echte (oud-)animateurs zit, die naast van hard werken ook van een grap en een grol houden. Ook werd het mij meteen duidelijk dat je hier als stagiair wordt beschouwd als volwaardige medewerker en overal bij wordt betrokken. Niet alleen op de werkvloer, waar je veel verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief krijgt, maar ook daarbuiten. Zo was ik als vrijwel onbekende al welkom op een team-barbecue bij Bart en reikte ik een prijs uit op hét T4A-evenement van het jaar, de reünie met alle animateurs. Ik voel me nu zo op mijn plek hier dat het me heel gek lijkt om over een paar maanden weer weg te gaan. Later zou Mitchel me influisteren: “het is het ‘T4A-virus’… Als je er eenmaal mee besmet bent kom je er niet meer vanaf.” En dat klopt helemaal!

Liz – Stagiair Kids-campings en verkoop 2016

Stagiair Liz

Ik heb tot nu toe bij drie bedrijven stage gelopen, maar Team4Animation was onvergelijkbaar met die andere twee. Hier maak je echt onderdeel uit van het team, met eigen verantwoordelijkheid en taken. Op mijn eerste werkdag werd ik begroet door briefjes met “Welkom Liz!” die Tim door het hele kantoor had verstopt.

En zo ging het de rest van mijn stagemaanden door: je bent geen aanhangsel van de groep, maar doet volop mee met het proces. Daarnaast kun je dagelijks het foute uur zingen met Jeroen, pennen gooien naar Ilse, leren van Barts wist-je-datjes, thee drinken met Tim, verliezen met TAFELVOETBAL van Vera en foto’s maken voor Mitchel.Onze blogger
Mitchel van Essen

Mitchel van Essen

Salut, ik ben Mitchel. Ik kom uit Soest en ik heb drie zomers in het zuiden van Frankrijk gewerkt. Nu ben ik de social-king van Team4Animation en werk ik heel het jaar door op kantoor.

Iets voor jou? Check onze laatste vacatures.


Delen maar!