Wil jij deze zomer als Flex Topper naar Frankrijk meld je snel aan want vol = vol! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk in het buitenland écht iets voor jou is.

Spanje? Ik moet naar huis!

Spanje? Ik moet naar huis!

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

De terugreis is iets waar je niet direct aan wil denken als je aan het werk bent op zo’n mooie camping als deze. Toch wist ik van tevoren dat ik er nog minder dan twee weken zou zijn en dus had ik me goed voorbereid op mijn terugreis. Dacht ik.

Ik werd op het station afgezet door iemand die de leiding heeft over het animatieteam. Typisch Frans. Donker haar, donkere ogen en een goed accent. We waren wat te vroeg, dus we besloten een kop koffie te drinken. Toen het tijd was om op de trein te stappen (maar ik zeker wist dat ik pas de trein van vijf minuten later had) haastte hij zich zo dat ik het idee kreeg dat zijn leven ervan afhing. Of hij moest zo snel mogelijk van me af willen, dat was ook een optie. Hoe dan ook, ik holde achter hem aan terwijl hij met mijn zware tas voor me uit rende. Als fitnessinstructeur heb je klaarblijkelijk een goed uithoudingsvermogen. Hij gooide mijn tas in de trein en riep “vite!”.
Maar.. Maar.. Oh god, dit was de verkeerde trein. Haastig keek ik op het bord. Deze ging naar Spanje. Spanje! Oh nee. Het fluitsignaal klonk en ik stond voor een dilemma. Het was de gok wagen en erin springen óf mijn tas zou ik nooit meer terugzien. Nee, dat laatste was geen optie. Mistroostig sprong ik in de trein. Ik ga naar Spanje, help.

Uiteraard ben ik alsnog op het vliegveld beland. Het is maar goed dat niemand mijn kaartje controleerde, want er klopte geen hout meer van mijn reis. Onderweg heb ik met veel mensen gepraat om de tijd te doden. Een oudere vrouw die haar dochter in Milaan ging bezoeken, een jongen die het uitgemaakt had met zijn vriendin (tragisch, ik voelde me net een therapeute) en een man die een bos bloemen voor zijn vrouw had gekocht. Stuk voor stuk wensten ze me een goede reis.

Nu zit ik te wachten om te boarden. Zodra het vliegtuig straks opstijgt is het korte avontuur echt voorbij. Maar het was het waard. Al is het maar dat ik voortaan op mijn eigen ingewonnen informatie vertrouw. Oh ja, en mijn tas nooit meer aan een snelle gespierde jongen meegeef.

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!