Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

​SOS T4A!

​SOS T4A!

2 minuten
05-06-2019
TOP Animation

Tijdens het trainingsweekend leer je de meeste mensen al goed kennen die voor team4animation werken. Niet alleen je mede-animateurs tijdens de zomer. maar ook de mensen van achter de schermen. Zij zullen tijdens de zomer altijd voor je klaar staan als je ze nodig hebt.


SOS

Soms loopt het allemaal niet zoals gepland. Er kunnen best dingen gebeuren tijdens je zomer in Frankrijk wat buiten jouw macht ligt. Het kan namelijk weleens voorkomen dat je onverhoopt terugmoet naar Nederland. Geen paniek. Het is in zulke gevallen goed om te weten dat je altijd contact kunt opnemen met het kantoor. Je hoeft niet stotterend zelf naar je campingbaas om uit te leggen dat je onverwachts even weg moet. Team4animation is dan je redder in nood. Vergeet vooral niet dat je werkt voor team4animation. Het voornaamste contact gaat via hun. En dat is juist heel fijn!


Een luisterend oor.

Je krijgt tijdens de zomer een regio coach aangewezen. Deze persoon is jouw voornaamste contactpersoon tijdens de zomer. Hij of zij zal ook wel eens bezoekje brengen aan je camping om te kijken of alles goed gaat. Het is heel fijn om dan eens te praten met iemand die niet op je camping zit. Ik heb zelf 1 zomer gedraaid op een camping waar ik de enige Nederlandse was. De bezoekjes van mijn regio waren altijd super fijn om eens even gezellig te kletsen. Het was altijd heel gezellig als de regio op bezoek was.


Advies

De service die wordt geboden is echt top! Je krijgt vanuit je training al zoveel kennis mee, die je super goed kunt gebruiken tijdens de zomer, maar ook tijdens de zomer kun je altijd terecht voor extra advies. Schroom niet om hulp te vragen als je een bepaalde activiteit lastig vind of als je er niet helemaal uitkomt met je animatieprogramma. Zeker voor als je helemaal alleen bent op de camping of je kunt niet goed overleggen met je campingbazen, dan is het heel fijn dat je de hulp kunt vragen bij kantoor. Je staat er niet helemaal alleen voor dus!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!