Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Sollicitaties, vrije dagen en de CMYK

Sollicitaties, vrije dagen en de CMYK

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Bart, wat doe je in de winter? De vraag die zó vaak gesteld wordt op verjaardagen dat ik eigenlijk niet meer naar verjaardagen wil. Twee maanden werken, tien maanden vakantie. Zoiets ja…


Het is na de zomer wel íets rustiger. Soort van. Tijd om op vakantie te gaan en alle gespaarde vrije dagen op te nemen. Dus komen we nu al de halve dag door met onderling afstemmen wie wanneer vrij neemt, want de sollicitatierondes zijn alweer in volle gang: dat de planning niet altijd vlekkeloos loopt hoort ook bij ons bedrijf. Zo stond ik laatst in m’n eentje elf sollicitanten te woord. Dat is best druk. Maar gááf dat er al zoveel bezig zijn met de zomer van 2015! Zo gaat dat, twee keer per week van oktober tot juni, lekker door.

Met alleen sollicitaties kom je de week natuurlijk niet door, dus we hebben de nodige projectjes (zie Richards blog). Mijn grootste uitdaging is een opgefriste huisstijl en nieuwe website – momenteel volop in ontwikkeling. Da’s niet alleen heel leuk, maar je leert er ook nog een hoop van – nieuwe woorden bijvoorbeeld.

De websitebouwer heeft het over apies (API’s?) wat ik altijd hilarisch vind. Ik ben namelijk gek op apies. Designer Jelle heeft het over de CMYK. Animateurs die direct aan The Village People denken, great minds think alike. Maar helaas, het is geen nieuw dansje, het is iets met kleuren.

 

Al met al een enorm project: binnenkort hebben we de nieuwe huisstijl af, maar dan moeten we nog ‘even’ een nieuwe site uit de grond stampen. Vandaag had ik een gesprek met een sollicitante (hoi Eline!) die vertelde het zo fijn te vinden duidelijke informatie op onze site te kunnen lezen: daar word ik blij van, maar geeft meteen een nieuwe uitdaging: het op de nieuwe site nóg beter doen en zo ook de komende vijf jaar uniek blijven.

10 maanden vakantie per jaar? Niet echt. Een gave baan met heel, heel veel uitdagingen? Absoluut. En ik heb nu mooi een blog die ik ga uitprinten en meenemen naar verjaardagen.

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!