Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

Snik! Iemand gaat ons verlaten ...

Snik! Iemand gaat ons verlaten ...

3 minuten
02-04-2019
Iris van de Beek

Wij zijn best een beetje verdrietig. Dit seizoen is namelijk het laatste van onze superleuke collega Renee. Ik vroeg haar wat er is gebeurd.


"Renee, wat is er aan de hand? Waarom dit besluit?"

Sinds november ben ik een beetje gaan nadenken over de toekomst. Ik zit erg op m'n plek hier op kantoor en vind het werk heel leuk maar er miste iets. Hiervoor heb ik Toerisme gestudeerd en weer terug in Nederland na twee maanden Frankrijk begon het me te dagen: ik wil graag een nieuw avontuur aan gaan in het buitenland. Het buitenland heeft me altijd getrokken (vandaar al die zomers) en ik heb nu de kans om daar voor langere tijd heen te gaan. Daarnaast heb ik altijd het gevoel gehad dat ik nog een master wilde doen en zo kwam ik tot de conclusie dat het tijd was voor een nieuwe stap: de eerder gedroomde master Hotel Management in Zwitserland. Een tijdje geleden hoorde ik dat ik ben toegelaten: Suisse, j'arrive!


"Het gaat dus niet om Team4Animation?"

Nee, zeker niet. Ik bedacht me toevallig laatst dat ik nooit meer op zo'n leuk kantoor kom te werken. Het is altijd gezellig, zelfs tijdens stressvolle situaties. Bij Team4Animation heb je collega's, die meer zijn dan alleen collega's en je ook buiten kantoortijden ziet. Er is altijd iets te beleven en het is nooit saai: van jongleren op kantoor, naar een spontaan bezoek aan de beurs tot het overnemen van een nieuw bedrijf. Het staat nooit stil. Daarnaast ontmoet je zoveel nieuwe, jonge mensen tijdens sollicitaties, trainingen en de zomer. Ook is er altijd de ruimte om ideeën te implementeren en dingen te proberen: er wordt naar je geluisterd, echt waar :). Tot slot: Frankrijk, dat is toch al reden genoeg?


"Nu er een plekje vrij komt: wat zou je willen zeggen tegen de nieuwe recruiter?"

Het is echt een heel leuk bedrijf met misschien nog wel een leuker team. Wel staat er best een flinke taak op je te wachten. Wees daarom niet bang om af en toe eens wat te proberen. Maar wat ik vooral wil meegeven is geniet en heel veel plezier! Oh, en wees lief voor m'n collega's.


Nieuwsgierig naar de functie van Renee?

Bekijk dan hier de vacature en wie weet word jij onze nieuwe collega!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!