Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Shut up and Dance!

Shut up and Dance!

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Le 12 août

Bonjour tout le monde,

Dit is nu mijn zesde week op de camping Château des Marais. Aangezien dit een camping is waar iedereen niet erg lang blijft (jammer), ben ik al heel veel verschillende kindjes tegengekomen (leuk). En die zeggen of doen soms grappige/ lieve/ gekke dingen!

 • We gaan Hints spelen: ze mogen zelf een paar personages verzinnen die ze moeten uitbeelden. Het duurt niet lang of ze beelden mij uit.
 • Ik heb al heel vaak de vraag gekregen: “Mis je je papa en mama niet?” En ik moet toegeven, toch wel een beetje hoor 😉
 • We doen het liedje SUPERMAN! Zodra we als een superman gaan vliegen, valt de helft van de kinderen lachend om. (En goed opletten dat er niemand achter je loopt; ik heb al een keer een kind half omver geschopt omdat ik iets te actief in de Supermanstand ging staan… oeps… Klinkt erger dan t was hoor, geloof ik…)
 • “JUF JUF JUF JUF JUF!”
 • Ik at ’s avonds bij een Vlaams gezinnetje mee (Gouden Pollepel!) en vertelde dat ik hier gratis afhaaleten kon halen (pizza, patat etc). Het oudste meisje, Fleur, verstond echter wat anders: “Mag je gratis afval eten halen?!”
 • Een superlief jongetje van vier jaar, Lars, zet de skelter half terug op het gras. Ik grap: “Niet fout parkeren he, anders krijg je een bon van me. Ik zal hem je niet geven als je heel lief kijkt.” Lars luistert braaf en ik krijg vervolgens de meest schattige blik EVER naar me geworpen. Echt superlief!
 • Bij het spookhuis mysterie of Levend Cluedo krijg ik altijd de meest uiteenlopende complottheorieën te horen. Grappig.
 • Na het oplossen van dit spookhuismysterie krijgt iedereen een gouden steen uit de schatkist. Ik word gewoon half omver gelopen XD. De stenen waren erg gewild.
 • Laura en Nathan, twee superlieve Nederlandse kindjes, staan gewoon om negen uur voor de deur om me helpen posters op te hangen. Dankjewel! Superlief!
 • Op de donderdagochtend, om half negen, heb ik samen met de kinderen een ontbijtje ingepland. Op een ochtend hadden we het over alle talen die ik wel niet kon: Frans, Nederlands en ook nog Engels! Tim, een Nederlands jongetje vertelt dat hij een oom heeft die ook nog Okiaans kan spreken. “Zei je nou Indiaans?” Zegt z’n zusje. “Nehee, Okiaans”… Bestaat Okiaans dan wel?
 • Superhelden verkiezing: Léon, een Vlaams jongetje, heeft de superheldennaam Devilboy en zijn motto is DANCE WITH THE DEVIL! Gewoon supercool!
 • Waterspel+Maxime+kinderen = natte Maxime
 • We spelen de stoelendans met een stel Engelse jongetjes. Zij mogen een liedje kiezen; en dus klinkt het in koor “Shut Up and Dance”! Ik kan me het liedje niet herinneren en vraag hoe het gaat. Vervolgens beginnen ze met z’n allen loepzuiver te zingen:

She said, “Shut up and dance with me!”
This woman is my destiny
She said, “Ooh-ooh-hoo,
Shut up and dance with me.”

Mijn hart smolt. En nu heb ik een nieuw lievelingsliedje 😉 

Bisous Maxime

WELKOM BIJ DE CLUB

 • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
 • Je slaapplek is een huisje op de camping
 • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!