Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Scholentour 2017: back to school!

Scholentour 2017: back to school!

2 minuten
05-11-2017
Kimberly de Heer

Bij Team4Animation zijn we weer begonnen met de Scholentour Actie. Wij willen met zo veel mogelijk (oud) medewerkers bij zo veel mogelijk middelbare scholen en hogescholen langs gaan om leerlingen en studenten enthousiast te maken om door te gaan met hun Frans na de examens!

Buitenlandse werkervaring

Hel blijkt dat veel leerlingen na hun examen weinig tot niets meer met hun Frans doen en dat is erg zonde, want dan zijn alle lessen waar hard werken is ingestoken voor niets geweest. Dit vinden wij erg jammer en hier willen wij graag iets aan doen. De oplossing hiervoor is dus een buitenlandse werkervaring waar zij hun Franse kennis kunnen toepassen en verbeteren. Een taal leer je uiteindelijk echt goed spreken in het land zelf.

Frans in de praktijk

Wij willen iedereen (nog) enthousiaster maken om iets met de Franse taal te doen nadat zij zijn geslaagd. Team4Animation heeft inmiddels vijftien jaar ervaring in Frankrijk waar jaarlijks via ons 200 jongeren aan de slag gaan als animateur of animatrice op een camping. Door te werken op een Franse camping, kunnen de studenten de theorie in de praktijk brengen en dit komt dan het taalniveau natuurlijk ten goede.

De scholentour

Op scholen willen we door middel van een interactieve presentatie laten zien wat jongeren er aan hebben om de Franse taal te leren. Daarnaast vertellen wij de leerlingen graag wat zij met een vreemde taal allemaal kunnen betekenen in de toekomst en hoe zij de zomer van hun leven kunnen krijgen wanneer zij de Franse taal blijven oefenen.

Wil jij ook een presentatie geven of wil je juist dat er iemand langskomt bij jou op school? Stuur dan vrijblijvend een berichtje naar [email protected]

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!