Scholentour 2017: back to school!

Scholentour 2017: back to school!

2 Minuten
05 Nov 2017

Bij Team4Animation zijn we weer begonnen met de Scholentour Actie. Wij willen met zo veel mogelijk (oud) medewerkers bij zo veel mogelijk middelbare scholen en hogescholen langs gaan om leerlingen en studenten enthousiast te maken om door te gaan met hun Frans na de examens!

Buitenlandse werkervaring

Hel blijkt dat veel leerlingen na hun examen weinig tot niets meer met hun Frans doen en dat is erg zonde, want dan zijn alle lessen waar hard werken is ingestoken voor niets geweest. Dit vinden wij erg jammer en hier willen wij graag iets aan doen. De oplossing hiervoor is dus een buitenlandse werkervaring waar zij hun Franse kennis kunnen toepassen en verbeteren. Een taal leer je uiteindelijk echt goed spreken in het land zelf.

Frans in de praktijk

Wij willen iedereen (nog) enthousiaster maken om iets met de Franse taal te doen nadat zij zijn geslaagd. Team4Animation heeft inmiddels vijftien jaar ervaring in Frankrijk waar jaarlijks via ons 200 jongeren aan de slag gaan als animateur of animatrice op een camping. Door te werken op een Franse camping, kunnen de studenten de theorie in de praktijk brengen en dit komt dan het taalniveau natuurlijk ten goede.

De scholentour

Op scholen willen we door middel van een interactieve presentatie laten zien wat jongeren er aan hebben om de Franse taal te leren. Daarnaast vertellen wij de leerlingen graag wat zij met een vreemde taal allemaal kunnen betekenen in de toekomst en hoe zij de zomer van hun leven kunnen krijgen wanneer zij de Franse taal blijven oefenen.

Wil jij ook een presentatie geven of wil je juist dat er iemand langskomt bij jou op school? Stuur dan vrijblijvend een berichtje naar info@team4animation.nl! 

Over de blogger
Kimberly de Heer
Kimberly de Heer

Bonjour, je m'apelle Kim! Sinds kort loop ik stage op kantoor bij Team4Animation. Zo af en toe schrijf ik ook wel eens een blog. Oja mijn schoenmaat is 37 en ik ben 1,64cm lang!

alle blogs van Kimberly
Vacature bij deze blog
Entertainer op een kleine camping

Entertainer op een kleine camping

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022