Rollercoaster XXL

Rollercoaster XXL

3 Minuten
13 Aug 2015

Ik begon hieraan, maar ik wist eigenlijk niet echt wat ik kon verwachten. Nu ruim 6 weken later kan ik al zeggen dat het echt te gek is! Het is zo leuk, alle reacties van mensen, het werk, Frankrijk, alle foto’s, etc! Maar helaas is het niet allemaal even leuk, zo zijn er grote ups, maar helaas ook downs, zoals afgelopen week..

Afgelopen week geen blog geschreven. Om eerlijk te zijn, ik had een dip, met hoofdletters DIP. Ik voelde me rot. Mijn voet deed alsmaar pijn, dus ben naar het ziekenhuis geweest en heb vervolgens, na wat gedoe, 2 dagen vrij gekregen, en alleen op mijn kamer gezeten. Daar is de pijn iets minder van geworden, maar nog steeds doet mijn voet veel pijn. Daarnaast speelt het één en ander hier al een tijdje, ik heb wat gedoe met mijn chef, en om er niet te ver over uit te wijden maakt dat me best onzeker en verdrietig. Daar is hij op aangesproken, maar er is nog niet heel veel veranderd. Ik heb het geaccepteerd, en ik hoef nog maar ruim een weekje met hem. Gelukkig heb ik meer collega’s die wel helemaal achter mij staan.

Ik twijfelde of ik hier wel kon en/of wilde blijven. Ik heb ervoor gekozen om de zomer hier af te maken, door de pijn van mijn voet heen te gaan om nog even te knallen en te genieten van alles hier!

De gasten geven me zo veel goede energie. Bijvoorbeeld nadat ik 2 dagen vrij was geweest, en dus geen gasten had gezien kwamen ze daarna naar me toe: “waar was je?” “Gaat het allemaal nog goed?” “ik heb ook nog medicijnen tegen de pijn” enzovoort! Maar ook gister nog, 6 kinderen hadden de miniclub H-E-L-E-M-A-A-L over hoop gehaald! Grooooote bende! Overal lagen stoelen, tafels, papieren, stiften, enzovoort. Lag er een briefje: “Voor Merel en Amber, groetjes jullie kids”. En bedankt hé! Komen we ruim een half uur later weer. Hebben ze alles opgeruimd, een tafel voor ons gedekt met 2 grote borden eten, drinken en een tafelkleedje. Toch wel lief hoor, dan is het wel vergeven.

Tranen zijn inmiddels opgedroogd en ik heb gewoon heel veel zin om weer aan de slag te gaan! Elke dag pijnstillers. ’s avonds met mijn voet omhoog en gaan!!

Laat maar komen!

Over de blogger
Merel Hartgerink
Merel Hartgerink

Hoi! Ik ben Merel en ik kom uit Holten. Deze zomer heb ik 8 weken lang een feestje gebouwd bij Castel Luberon in de Provence. Mijn blogs over mijn avonturen kun je hier vinden.

alle blogs van Merel
Vacature bij deze blog
Leider op een vakantiepark in Nederland

Leider op een vakantiepark in Nederland

Land
Nederland
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022