Wil jij deze zomer als Flex Topper naar Frankrijk meld je snel aan want vol = vol! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk in het buitenland écht iets voor jou is.

RIIIING !

RIIIING !

5 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Le premier août

Bonjour tout le monde,

Vandaag is weer mijn vrije dag, en dus is blog numero 5 aan de beurt. Ik zit hier nu vier weken en ben dus op de helft van mijn avontuur het mooie France. Om toch een beter beeld van mijn leven hier te krijgen, heb ik hier voor jullie een dagje  van de week beschreven.

07.40              De wekker gaat en ik lig lekker in mijn bed

08.00              De wekker gaat , maar ik blijf nog blijf vijf minuutjes liggen.

08.27              De wekker gaat en nu moet ik echt opstaan!

08.30              Ik loop naar mijn kast en kies de kleren uit. (Wat trouwens een stuk sneller gaat dan thuis; superhandig zo’n werk shirt!

 

09:20             Lekker knutselen! Elke ochtend maak ik een voorbeeldknutseltje voor de miniclub.

10:00             Miniclub knutselen: soms superdruk met twintig kindjes, soms zijn er maar vijf. Maar altijd ren ik heen en weer om te knippen, te plakken en zwaarden te maken. (Als je voor één jongetje een zwaard maakt, omdat hij klaar is, dan wil iedereen natuurlijk een zwaard! Gelukkig heb ik veel kartonnen dozen XD)

11:17               De wekker op mijn horloge gaat. (Nog steeds geen idee hoe ik dat ding uit krijg…)

12:00             Meeste kindjes zijn gegaan, en ik kan opruimen… Slik…

 

12:30             Lunchen met mijn franse collega’s. Lekker (drie gangen natuurlijk) en gezellig (hoewel ik nog steeds niet erg veel versta, maar het gaat al beter!)

15:00             Voorbereiden van middagactiviteit

16:00             Middagactiviteit: Dit kan levend stratego, vossenjacht of een superheldenestafette zijn.

19:00             Minidisco in de tuin!!! Nooit gedacht dat ik de Hokey Cokey leuk zou vinden. Tsjoe Tsjoe Wa vind ik wel nog steeds vreselijk. Die heb ik één keer gedanst en nu nooit meer weer. Het is anatomisch gezien gewoon onmogelijk…

19:30             Ik ga koken, of ik haal eten, of ik eet restjes van gisteren. Ben ook een paar keer vergeten te eten, omdat ik druk bezig was met voorbereiden avondactiviteit… Oeps

20:10              Oke, over een half uur Miss en Mister Superhero verkiezing bij het restaurant. Dat wordt alle spullen meeslepen van het Animatiehuis naar de bar!

20:25              Na vijf keer heen en weer fietsen heb ik alles! En nu nog opzetten!!!!

20:30             Fwieu op tijd klaar… Maar er is nog niemand… Urf.

21:00              Oke alle deelnemers zijn er! Beginnen met de Supermandans. En de kindjes zijn zo lief met al die maskers en capejes en zwaardjes. Elk kindje roep ik naar voren en die mag vervolgens zijn superheldennaam noemen en zijn superkracht. Echt ubercute!

21:40              Klaar met de verkiezing; en mijn baas kwam naar me toe en was superblij en gaf me schouderklopje en compliment, want ook de bar was helemaal vol met mensen en O YEAH.

22:00              Nog kleine playbackshow met een paar dansjes, waaronder twee meiden die Barbiegirl deden, en twee superschattige jongetjes met het dansje Agadoo!

22:30              Klaar voor vandaag! Gratis cocktail in de bar (omdat het zo goed ging) en dan weer naar bedje toe.

23:45              Slaapzacht…

 

Bisous Maxime

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!