Een reis terug naar het traininingsweekend

Een reis terug naar het traininingsweekend

2 Minuten
12 May 2015

Her en der zie ik ondertussen allemaal leuke blogs verschijnen van mijn mede Zomerbloggers. Wat leuk allemaal! Het doet me er ook aan herinneren dat ik misschien ook maar eens iets moet laten horen van mijn kant. Want ja, mijn hoofd staat natuurlijk niet voor niks op deze site onder het kopje ‘Bloggers van 2015’.

Dus daar was het dan: het lege Word-document. Hier moet over een kwartier, half uur, of pak ‘m beet misschien wel een uur mijn debuut verschijnen als Zomerblogger. Koffie naast mij staat al klaar, als extra bemoediging. Aangezien ik de afgelopen dagen zo’n beetje ondergesneeuwd ben door het aantal examens, zie ik dit als een soort leerpauze.

Het zal toch moeten toch lukken, mijn enthousiasme verwerken in een aantal overzichtelijke, humoristische en vooral pakkende alinea’s. Want enthousiast dat ben ik zeker! Zelfs zo erg, dat er geen dag voorbij gaat zonder animatiedansjes in mijn slaapkamer of met een glimlach terug te denken aan alle leuke ervaringen van het trainingsweekend.

Dat klinkt heel cliché, ik weet het, maar die ervaringen zijn alles behalve cliché. Zoals 2x een bevalling nadoen. Of winnen met je sportgroepje, en dan ook nog geloven dat het waar is dat alle andere groepjes gelijk geëindigd waren. En ontdekken dat je matras uit twee delen bestaat. Tot slot je animatiehandboek het meest kwijt raken van iedereen en daarvoor op het podium een liedje moeten zingen. En zo kan ik nog wel doorgaan!

Het was echt een weekend om nooit meer te vergeten, als ik eraan terug denk wil ik daar weer zijn. Gelukkig heb ik via deze blog even een reis terug gemaakt naar al die leuke herinneringen aan dat trainingsweekend. Ik hoop dat jullie als medereizigers ook genoten hebben van die reis in mijn gedachten. De volgende keer dat ik een blog schrijf ben ik klaar met de examens, dan zullen jullie een iets minder stressvolle Anouk treffen, en wat kijk ik daar naar uit!

Over de blogger
Anouk Peereboom
Anouk Peereboom

Ik ben Anouk, studente in Groningen. Maar deze zomer animatrice op camping la Palombière. Mijn avonturen meld ik hier!

alle blogs van Anouk
Vacature bij deze blog
Kinderentertainer in een groot team in Frankrijk

Kinderentertainer in een groot team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2020