Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

De reddende engelen die ouders heten

De reddende engelen die ouders heten

2 minuten
26-07-2017
Annelotte de Bruijn

Zondag 8 uur: Chasse au trésor. Omdat ik in Noord-Frankrijk zit is de kans op regen redelijk aanwezig, dus van tevoren elk mogelijk medium gechekt om te kijken of het zou gaan regen, als het goed was zouden we het droog houden.

Helaas dacht moeder natuur hier anders over. 5 minuten nadat we vertrokken waren begon het al. Waar sommige kinderen van hun ouders een jasje aangekregen hadden. Liepen er ook een aantal mee in een zwembroek en een shirt of zelfs alleen in zwembroek. Dus toen miezer over ging in stortregen was er weinig van een keuze behalve het spel onderbreken schuilen.

Stond ik dan met 10 kinderen in een grot ergens achter op het camping terrein te wachten.  Ik kon natuurlijk niet verder lopen met 10 kinderen waarvan de helft geen fatsoenlijke kleding aan had…

Maar daar was hij: mijn superheld, mijn engel, de meest awesome persoon die ik ooit ontmoet heb en hij luistert naar de naam: de papa van… Deze papa van kwam aan met 2 paraplu’s en een aantal regencape ’s .Met vereende krachten voorzagen wij 10 kinderen van een regendicht pak. Dapper hervatte wij onze tocht richting de schat.

Die we niet gevonden hebben (iets met vergeten op het boodschappenlijstje te zetten) dus teleurgesteld maar wel voldaan omdat ze de hele route gevonden hadden terug naar de receptie. Waar we als troostprijs dan maar een ijsje zijn gaan eten.

Uiteindelijk ondanks de regen dus wel onwijs kunnen genieten en de reddende papa verdient op recht de Papa van… van het jaar prijs!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!