Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

PANDABEEEEER!!!!

PANDABEEEEER!!!!

3 minuten
24-07-2015
Maxime Garritsen

Le 23 juillet

Bonjour tout le monde,

Het is weer een tijdje geleden dat ik heb geschreven… Ik heb het dan ook superdruk. Na week twee op de camping zijn er een stuk meer gasten, en dus ook een stuk meer Nederlanders bijgekomen! Hieronder een paar van mijn afgelopen avonturen…

 • Le 14 juillet: Na de lampionnenoptocht zaten we op het gras, te wachten voor het vuurwerk. M’n baas komt naar me toe en zegt: “Vuurwerk start over een half uur, het is nu nog te licht.” Nog geen vijf seconden later zijn de eerste vuurpijlen afgestoken. Oeps?
 • Paar gedachtes van de zaterdagavond: – “Jeej ik ga uit met Franse collega’s.”            – “O Nee, ik zou met ze eten maar hoe laat zou dat nou zijn?”- “Waarom mag ik wel met mijn sportschoenen naar binnen en de rest niet? Antwoord: You are a woman… Ik: Oh…” – ”Uh, nee, jij danst net iets te dicht bij mij.” – “Joepie, vijf uur in bed, over twee uur moet ik op!!!”
 • Spookhuis: Het is het jaar 1636. Le Comte Clermont is op mysterieuze wijze omgekomen. Nu spookt hij al eeuwen rond over de camping… Weet jij wat er is gebeurd? Leuke speurtocht in mijn spookvilla/jachthuis, met een beetje geschiedenis van de camping…
 • Muren vol tekenen met natuurlijk ook mijn naam erbij (ik voelde me gevleid)
 • Na de vossenjacht heb ik de helpers (stel superlieve kinderen) een drankje getrakteerd. Eentje wil een ijsje. Ik vind dit goed, als het maar niet te duur wordt. Hugo (superschattig jongetje) antwoordt: Voor hoeveel euro mag ik dan een ijsje????
 • “Klaar voor een nieuwe dag, vanavond basketbaltoernooi”(Ik doe een stap naar buiten, waar mijn collega’s de basket naar beneden halen) “Oke, een heerlijke dag voor een volleybaltoernooi!” (De inspectie zou langskomen en dit was niet veilig, maar morgen staat hij er weer hoor! XD)
 • Iemand aardig afwijzen in het frans is echt te moeilijk… Dus zwijgen it is! Ehehe… Awkward…
 • WAAAAAHHH EEN PANDABEER OP M’N DEURKLINK!!!! De klusjesman van de camping (een oude baardige lieve man) heeft me een knuffelpanda gegeven! (Dichtbij de camping is een dierentuin en de camping krijgt wat gratis spullen om het te promoten…)
 • Superlieve lampionnenoptocht met het thema dieren! (En er was zelfs een eenhoorn gemaakt OMG!)
 • Vandaag de musical Lion King opgevoerd met kinderen. We hadden nauwelijks geoefend, internet werkte niet mee voor de liedjes en midden in het stuk moet de jongste naar de WC. Beetje chaotisch, maar wel erg grappig.

En met mij gaat het goed. Ik raak echter wel echt alles kwijt in dit huis. Mijn pen, sleutels, mobiel… En ik ben ook nog steeds een schoen kwijt… Maar die zoek ik morgen wel weer…

Slaap zacht…

Bisous Maxime

WELKOM BIJ DE CLUB

 • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
 • Je slaapplek is een huisje op de camping
 • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!