Wil jij deze zomer als Flex Topper naar Frankrijk meld je snel aan want vol = vol! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk in het buitenland écht iets voor jou is.

P.S. Blog 6

P.S. Blog 6

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Le 17 août

Bonjour tout le monde,

En hierbij weer een paar grappige anekdotes…

  • Een Engels meisje dient tijdens de minidisco het verzoeknummer Tsjoe Tjsoe Wa in. Met een wat lichte tegenzin (zie blog 5) doe ik het liedje aan en begin te dansen. Zij gaat vervolgens aan de kant op de grond zitten. Ik vraag waarom ze nu niet mee danst, antwoordt ze: Ik vind het leuk om er naar te kijken! (Maar om het te dansen, verschikkelijk!)
  • We voeren Lion King de musical op! We zijn net vijf seconden bezig met het beginlied en één van mijn hoofdrolspelers, de kleine Simba, moet natuurlijk naar de WC…
  • Twee superlieve Nederlandse kindjes willen mijn kamer boven zien. Aangezien ze die dag weggaan, vind ik dat ze wel even mogen kijken. Zodra ik de deur opendoe, stuiven ze naar binnen. Voordat ik er erg inheb, leidt dit ook tot het grondig inspecteren van mijn koffer inhoud. Een paar tellen later staat het meisje voor me met in haar handen een tamponpakje. Vraagt ze: “wat is dit?” Ik: “Uuuh daar kom je over een paar jaar wel achter…” Gelukkig accepteert ze dit zwakke antwoord en legt ze het terug.
  • Ik heb nu al twee keer een Verkiezing voor Miss & Mister Superhero gehouden. En het is superleuk als niet alleen de kinderen zich verkleden, maar ook de knuffels, zoals de Superheld Firefox (Midas) met zijn trouwe maatje Animalman!!! Herken mezelf (nog steeds) hierin: Dokter Marleen en Dokter Maxime Vs. De Superberen!!!
  • Superlief! Alle franse kindjes moeten de juffen bij begroeten en weggaan ook kusjes geven op de wangen. En als Nederlander moet je daar wel even aan wennen. Supergrappig en schattige gezicht als je neerkijkt op een meisje met getuite lipjes klaar om je kusjes te geven.
  • Ik heb net een toetje gegeten met een zusje en broertje die ik ken van de miniclub. Het broertje gaat naar de WC. Het duurt een tijdje. Op een gegeven moment hoor ik gehuil. Ik ren naar binnen (ik ben bang dat hij is gevallen, hij valt continue) en daar tref ik hem aan op de WC met de deur wijd open. Zegt hij met betraande ogen: “Het WC-papier is op…” (Terwijl er gewoon WC-papier op het wastafeltje ligt…)

Ik vind het jammer om steeds weer afscheid te nemen van de kindjes die naar huis gaan.  Sommige hechten zich heel snel aan je, en ik heb dus al heel veel geknuffeld en allemaal tekeningen gekregen. Ik kreeg zelfs ook een keer een gedichtje opgedragen!

Lieve Maxime,

Je bent een TIEN

En ook super top,

Je bent nooit een flop.

Altijd met je spelen

(en de laatste regel ben ik vergeten… oeps… Sorry!)

Bisous Maxime

Lief :)

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!