Oud-medewerkerstraining

Oud-medewerkerstraining

Als toekomstig animateur heb je er vast al over gelezen: het trainingsweekend. Elke animateur en animatrice die aangenomen wordt bij Team4Animation gaat voordat zij naar Frankrijk, Italië of Spanje gaan, eerst met een grote groep de training volgen. Een weekend vol minidisco, gezelligheid en weinig slaap. 

Toen ik in 2015 bij Team4Animation begon, werd ik ook uitgenodigd. Ik vond het best eng, want ik ging er heen zonder iemand te kennen. Uiteindelijk bleek het alleen de eerste 5 minuten maar eng te zijn. Al wachtend op het station op het busje naar de kampeerboerderij kwam ik al de eerste mensen tegen en was het gelijk gezellig. Wat volgde waren 4 onwijs volle maar ook echt heel toffe dagen met veel nieuwe dingen en creatieve ideeën om jouw animatieprogramma te vullen.

Training 2.0

Voordat mijn zomer in 2017 begon werd ik nogmaals uitgenodigd, dit keer dan wel voor de oud-medewerkerstraining. Dit weekend is er speciaal voor de animateurs en animatrices die voor een tweede, derde, vierde of misschien wel al hun 7e zomer gaan draaien in het buitenland. Een kleine opfriscursus van alles wat je hebt geleerd in het eerste jaar. Zo komen alle T4A-onderdelen weer terug, alleen dan in een korter weekend. Minidisco, musical, spelletjes en miniclub.  Het grootste verschil is dat iedereen al minstens een zomer animateur is geweest, waardoor er ook veel ervaringsverhalen voorbij komen.

Het is ook gelijk de kans om nieuwe collega’s te ontmoeten. Ik ging in 2017 mijn 3e zomer beleven, terwijl er tijdens de oud-medewerkerstraining ook animateurs waren die hun tweede, vierde of zelfs vijfde zomer gingen draaien. Hierdoor leer je mensen kennen die je misschien helemaal niet van jouw jaar kent. Daarnaast zie je misschien ook de mensen terug die je bij je eerste trainingsweekend hebt leren kennen.

Dus mocht je deze zomer aan de slag gaan, wens ik je veel succes en plezier! Geniet! Ik zwoeg de héle zomer op mijn scriptie …

Over de blogger
Nicole Kuijf
Nicole Kuijf

Salut, Ik ben Nicole. De afgelopen 4 zomers heb ik voor Team4Animation gewerkt op campings in Frankrijk. Vanaf september ben ik werkzaam op kantoor bij Team4Events. Via mijn blogs vertel ik alles over mijn campingavonturen.

alle blogs van Nicole
Vacature bij deze blog
Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022