Op de helft!

Op de helft!

Halllootjeesss, daar ben ik weer!

Het heeft even geduurd, maar hier is dan mijn derde blog!! De meeste Team4Animationers zitten nu op de helft van hun zomer, net als moi. De afgelopen weken is er weer lekker veel gebeurt hier in Bazas! Ik zal een kort verslag doen van de meeest leuke dingen en de ietwat minder leuke dingen!

Om te beginnen met de leuke dingen: Afgelopen week kwam Marloes ineens binnengewandeld in de miniclub (regiocoach). Dat was een behoorlijke shock voor me, omdat Tim 2 weken eerder was langsgekomen. Maar Marloes kwam als geroepen want net op het moment dat ze langskwam was de miniclub een CHAOS!! Het waaide super hard waardoor alle tekeningen wegvlogen, kinderen waren klaar en hadden geen zin om een andere tekening te maken, mijn collega animatie was op dat moment weg om een pleister te halen.. al met al had ik het behoorlijk druk op dat moment. Dus Marloes kwam als een engel uit de Franse hemel!

Vorige week hadden we onze tweede schuimparty: voor degene die dat nog nooit gedaan hebben het is echt een aanrader! Super gaaf om met alle kinderen in het schuim te dansen en te springen. En niet te vergeten de animatrice onderdompelen in het schuim is natuurlijk helemaal een feestje.

Ook de Franse gasten vermaken zich prima met mij, vooral omdat ik we het grootste gedeelte van de tijd niet versta en maar gewoon oui oui zeg op de gok.. conclusie dat ze helemaal in een deuk liggen of ze kijken me super raar aan! Maar na 4 weken spreek ik al zo goed Frans dat ik niet meer de hele tijd aan mijn collega’s moet vragen of ze even kunnen helpen.

Oh ja minder leuke dingen zijn er niet zoveel eigenlijk.. het enige wat een nadeel is, is dat ik met mijn Franse miniclub collega niet zoveel contact heb. We praten vrijwel niet, maar daar is deze week dankzij mij verandering in gekomen, want het is vrij irritant als je niet weet wat voor activiteit er gedaan wordt in de miniclub. Dus op dit moment ben ik op mijn vrije zondagmiddag op internet aan het surfen naar leuke knutselideeën voor het thema Zuid-Amerika.

Dit was het weer voor deze week! Komende week staan er weer leuke activiteiten op het programma: dinsdagavond = karaoke (en ik heb beloofd om een liedje te gaan zingen) 🙂 Woensdagavond = luchtkussen voor tieners, dus een soort springkussen. Donderdag = dansavond, lekker 3 uur dansen met de gasten op voornamelijk Franse muziek!

Al met al heb ik me hier 4 weken vermaakt en hopelijk de komende 4 weken ook weer!

Bisous en tot snel!

tanja2

Over de blogger
Tanja Schelbergen
Tanja Schelbergen

Hoi, ik ben Tanja. Ik kom uit Mierlo en ben al drie zomers lang animatrice voor Team4Animation. Het laatste jaar heb ik in een team op camping Paradis de Bazas gewerkt.

alle blogs van Tanja
Vacature bij deze blog
Avondentertainment op een grote camping

Avondentertainment op een grote camping

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2021