Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Onze goede voornemens voor nog beter entertainment in 2021

Onze goede voornemens voor nog beter entertainment in 2021

3 minuten
25-12-2020
TOP Animation

LET’S ROCK 2021! Dit jaar zetten we nog vetter en beter entertainment neer dan afgelopen seizoen. Samen met jou, campingeigenaren en kantoor zorgen we ervoor dat we gasten weer verrassen met spectaculaire shows, gezellige kidsclubs en thema’s die in lijn liggen met de wensen van de camping of het vakantiepark.

Voorbereiding

Ieder jaar zetten we de beste entertainers in. We spreken iedereen persoonlijk, we leiden entertainers op en zorgen ervoor dat jij, de entertainer dus, de beste match bent met een camping of vakantiepark. Wanneer je naar het buitenland gaat is het belangrijk dat je weet wat je te wachten staat en waar je rekening mee moet houden. We delen alle tips en tricks met je in aanloop naar het seizoen. Moet je namelijk een zaklamp mee? Nee man, je hebt een telefoon. Minidisco voorbereiden? Jazeker! Halen campingbazen je van het station en slaap je in een goede accommodatie? Mais OUI! Neem de Fransen wel met een Frans kwartiertje en neem het ze vooral niet kwalijk.

Vette programma’s en activiteiten

Dit jaar bieden we de campings en vakantieparken in Frankrijk programma’s aan die in te delen zijn op 3 verschillende onderwerpen: classique, nature en unlimited. Voor jou als entertainer is het goed om te weten met wat voor soort programma je in aanraking komt.

  • classique: animatieprogramma’s zoals jij ze kent met miniclub, sport en iedere week een grand spectacle. ZIN IN! Natuurlijk maken we van deze animatiestijl ook een feestje en als jij je eigen inbreng hebt met toffe ideeën is dat hartstikke welkom! GA LOS!
  • Nature: drie keer raden… Yes, alles staat in het teken van NATUUR! Vet leuk! Met de kinderen de rivier in vissen vangen, botenrace of stenen zoeken om te beschilderen. Natuur is belangrijk en de natuur leert kinderen veel.
  • Unlimited: uit je dak gaan met animatie. Denk aan grote shows en spectaculaire activiteiten. Ieder week een ander groot thema van Disney, Mamma Mia of Toy Story. Je dompelt de hele camping onder in een fictieve wereld. GAAF!

Sfeermakers

Vanuit Nederland kennen we ze al: de sfeermakers! Activiteiten die een ECHTE aanvulling zijn op het animatieprogramma en de gasten op de camping of het vakantiepark echt het ultieme vakantiegevoel geven. In 2021 vullen we deze aan met Silent Disco, Weerwolven LIVE en spooktochten. Sfeermakers geven een extra dimensie aan de animatie en zijn mega leuk om te doen. Let maar op, de hele camping wil meedoen, helpen of onderdeel zijn van de sfeermaker.

Wij hebben heel veel zin in het nieuwe seizoen en kijken er naar uit om er weer een feest van te maken samen met jou! Kun jij na het lezen van deze blog niet wachten om aan de slag te gaan als entertainer? Snap ik! Mail dan even naar [email protected] of bel naar 085-029 8885. We zien je snel!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!