Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Onze eigen Tour de France

Onze eigen Tour de France

4 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Met het opsteken van de eerste herfststormen is de zomer toch echt definitief voorbij. Dit weekend wordt zelfs de tijd een uur verzet, waardoor ik elke dag in het donker opsta om naar Alkmaar te rijden en vervolgens ook weer in het donker thuis kom. Allemaal geen mooie vooruitzichten voor de komende maanden en mijn gedachtes dwalen dan ook vaak af naar de zomer, toch het mooiste seizoen van de vier.

Een kleine terugblik
Met heimwee denk ik terug aan de warme temperatuur, de lachende kindergezichten en top animateurs (ja, het mag gezegd worden!) die het afgelopen seizoen voor ons gewerkt hebben. Het Team4Animation blog met al jullie verhalen en trouwe lezers, is dan ook een mooie souvenir geworden van de zomer 2014!

Toch kunnen we niet lang stil staan en nagenieten. Terwijl jullie weer in de schoolbanken zitten, zijn wij alweer druk bezig voor volgend jaar. Iedereen op kantoor gelooft het dan ook echt niet meer als ik in de zomer roep: “nog even volhouden allemaal, na de zomer wordt het rustig!” want het is nog nooit gebeurd..

Het stomme is, voor mij is de periode vlak na de zomer altijd een ideaal moment om nieuwe ideeën uit te werken en de projecten die nu toch écht moeten gebeuren aan te pakken. Zo zijn we de website aan het vernieuwen, komt er een bloedmooi HRM systeem waar we onze administratie online in kunnen gaan doen en lanceren we dit jaar een nieuwe animatieconcept op sommige campings genaamd de Lenny Club! Allemaal erg gaaf en bovendien verdient elk genoemd onderwerp een blog op zich, dus die houden jullie nog van mij tegoed.

Zomer 2015
Met de eerste intentieverklaringen en contracten getekend, belooft 2015 weer een mooi jaar te worden. Dit werd nog eens versterkt gisteren, toen officieel het parcours van de Tour de France bekend gemaakt. De liefhebbers onder jullie zullen het ongetwijfeld wel weten, maar op 4 juli start de ‘Grande Boucle’ in Utrecht. Hoe gaaf is dat??? De Tour in Nederland op het moment dat de meeste van onze medewerkers ook richting Frankrijk vertrekken! Grote kans dat je straks in Frankrijk op de camping werkt en op TV je familie en vrienden de karavaan ziet aanmoedigen. Want behalve de Grand Départ in Utrecht, is er ook een etappe richting Zeeland,  waarna de karavaan via België naar Normandië vertrekt.

Ik was vroeger als klein mannetje al helemaal fan van de Tour en het was dan ook een droom die uitkwam toen ik zelf alweer 9 jaar geleden voor het eerste regio mocht rijden en mijn eigen Tour de France mocht rijden met de regio auto, naar mijn idee nog steeds één van de mooiste banen ter wereld!

Veel van Frankrijk zien, lol maken, maar boven alles: mensen kunnen helpen! Het is wel hard werken, en in veel opzichten lijken regiorijders wel een beetje op wielrenners. Ze moeten ook veel kilometers maken, afzien en zijn blij als de finish in zicht is. De zomer heeft – zoals jullie weten – ups en downs en dat is soms best even lastig. Daarom draag ik dit blog dan ook op aan alle regio rijders die ooit voor ons hebben gewerkt! Zonder jullie inzet waren al veel medewerkers en campings boos weggelopen!  Misschien moeten we maar eens een gele trui in het leven roepen voor de beste regio rijder… of toch liever een oranje trui?

In ieder geval, het belooft een mooi jaar te worden,  meer dan 200 animateurs en animatrices, veel mooie campings en de start van de tour in Nederland!  We hebben er zin in en gaan er wat moois van maken!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!