Ook op kantoor bloggen we over al onze belevenissen. Hier stelt al het kantoorpersoneel zich aan jou voor. Reageer gelijk ook even op je favoriete blog.

Hey! Ik ben Richard, eigenaar van Team4Animation. In 2010 begon ik met een kleine club – het resultaat mag er zijn! In mijn blogs deel ik graag mijn passie voor Frankrijk en natuurlijk het animatiewerk.

Lees mijn blogs >>
Bonjour, ik ben Tim! Ik houd me bezig met de verkoop en het werven van mooie campings in Frankrijk en Italië. Lees op mijn blog alles wat ik beleef in Nederland, Frankrijk en Italië.

Lees mijn blogs >>
Hi! Ik ben Bart, verantwoordelijk voor de werving en selectie en de marketing van Zomerjobs.nl. Op dit blog houd ik je op de hoogte waar ik mee bezig ben. We zien elkaar snel!

Lees mijn blogs >>
Salut, ik ben Jeroen! Ik ben verantwoordelijk voor alles eigenlijk; ik ben ondertussen eindverantwoordelijk voor Team4Animation. Hier lees je alles over mijn ervaringen en avonturen.

Lees mijn blogs >>
Ik ben Yvette, personeel en promotie medewerker. Ik ben met name verantwoordelijk voor het administratieve deel. Vragen over contracten, loonheffingen, loonstroken; ik heb alle antwoorden.

Lees mijn blogs >>
Ik ben Mitchel en werk sinds 2014 bij Team4Animation. Ik heb Journalsitiek gestudeerd aan de School of Media doe dit jaar werkervaring op bij Team4Animation. In dit blog lees je alles over mijn avonturen in Alkmaar en natuurlijk Frankrijk!

Lees mijn blogs >>
Hi, ik heet Ilse. Dit jaar heb ik eerste zomer in Frankrijk achter de rug en doe dit jaar werkervaring op in Alkmaar. Je ziet mij tijdens je sollicitatie en de training. Hier zal ik van alles posten over mijn werkzaamheden en ervaringen.

Lees mijn blogs >>

Hoi, ik ben Vera! Sinds 2015 help in Tim met het zoeken van de mooiste campings en in de zomer rijd ik rond als regiomanager. Ook ik zal hier van alles posten over mijn ervaringen en herinneringen.