De bloggers stellen zich aan jou voor. Bekijk meteen hun blogs en laat ook zeker een reactie achter onder je favoriete blog!

Hoi, ik ben Nanouk. Ik ben 22 jaar oud en werk deze zomer voor het eerst voor team4animation. Wat je naast deze basisinformatie over mij moet weten, is dat ik houd van flauwe grapjes, sarcastische opmerkingen en vooral heel veel van schrijven. Hopelijk lukt het me om deze zomer met mijn blogs een beeld te geven van het leven als animatrice, en vooral mijn persoonlijke beleving hiervan!

Lees mijn blogs >>
Joehoe! Mijn naam is Laura en de zomer 2018 wordt voor mij de eerste keer in het zonnige Frankrijk met Team4Animation!

Lees mijn blogs >>
Bonjour! Mijn naam is Kikki, ik ben gek op dansen, zingen en wakker worden tussen de geluiden van de volgels. Dit is mijn eerste zomer als animatrice en ik kan niet wachten om al mijn avonturen te delen. #ViveLaFrance

Lees mijn blogs >>
Hi, ik ben Zayira en ik ben sinds 1 april (ja echt, het is geen grap) 19 jaar oud. Deze zomer ga ik 7 weken in Frankrijk werken als animatrice. Ook ga ik proberen één keer per week een blog te plaatsen zodat jullie kunnen lezen hoe ik niks ga doen op mijn vrije dagen en mijn kleding ga verpesten om dat ik nooit snap hoe wasmachines werken.

Lees mijn blogs >>
Hoi! Ik ben Lise, 21 jaar oud en ga deze zomer voor de tweede keer werken bij Team4Animation. Ik vind het gezellig om met kinderen bezig te zijn en zit al vol met ideeën voor dit seizoen. Veel plezier met het lezen van mijn blogs!

Lees mijn blogs >>
Hi, ik ben Sarai! Mijn leven in steekwoorden: 20 jaar, talen, babbelen, regenboog, blije sokken, honden, thee, minidiscodansjes, Disney(land Parijs), toneelspelen, ontdekken, Team4Animation ofwel mensen verblijden 🙂

Lees mijn blogs >>
Ik ben Shaneequa Vink en ben 21 jaar oud. Dit jaar sta ik werk ik voor het eerst voor Team4animation op een camping in Frankrijk. Ik ga proberen jullie zoveel mogelijk over mijn avontuur te vertellen!

Lees mijn blogs >>
Salut, dit is Timo en ook ik mag er deze zomer aan geloven om te werken op een camping in Frankrijk! Dit jaar ben ik gestationeerd in Saint leu d’Esserent en mag ik in mijn eentje (ja echt waar) als animator werken. Volgen jullie mij ook mijn avontuur? Lees dan hier gauw wat ik zoal beleef!

Lees mijn blogs >>
Bonjour! Ik ben Manon en ik hou van minidisco, de keukenprinses uithangen terwijl ik met de radio meezing en de welbekende Franse pain au chocolat. Ik heb er al twee zomers voor T4A opzitten en deze zomer mag ik nog een keertje!

Lees mijn blogs >>
Hoi iedereen, mijn naam is Aisja Visser en ik ben 20 jaar oud. Ik werk deze zomer als animatrice voor team4animation. Tja, wat moet ik nog meer vertellen……. Ik hou van chocola, chips en ijsjes en mijn lievelingsdier is een Cavia, maar eigenlijk ook wel een Giraffe #kannietkiezen. En nog een interessant feitje: ik ben als de dood voor wespen!

Lees mijn blogs >>