De bloggers stellen zich aan jou voor. Bekijk meteen hun blogs en laat ook zeker een reactie achter onder je favoriete blog!

Hallo! Mijn naam is Barbara. Ik ben 21 jaar, vierdejaars student aan de ALO in Amsterdam. Ik verruil mijn rustige dorpje straks voor een zomer van mijn leven op een camping in het mooie Frankrijk of Italië. Ik houd jullie hier op de hoogte van al mijn belevenissen voor, en tijdens, deze zomer. Enjoy!

Lees mijn blogs >>
Hoi! Mijn naam is Elske en ik ga aankomende zomer aan de slag op camping Le Douzou. Lees mijn blogs hier!

Lees mijn blogs >>
Hoii! Ik ben Jamila en ik ben 20 jaar oud. Deze zomer ga ik lekker dansen en knutselen op camping Monplaisir! Ben je benieuwd hoe mijn zomer eruit gaat zien en wat ik allemaal meemaak in het zuiden van Frankrijk, lees vooral verder!

Lees mijn blogs >>
Coucou! Ik ben Janiek, 21 jaren jong. Deze zomer wordt mijn eerste zomer voor Team4Animation. Lees hier alles over mijn voorbereiding en andere avonturen op camping La Chataigneraie!

Lees mijn blogs >>
Hi! Ik ben Jirsca en ik ga deze zomer knallen op camping Verte Vallée. Volg mijn zomer door mijn blogs!

Lees mijn blogs >>
Bonjour, mijn naam is Maureen en aankomende zomer werk ik als animatrice op camping Moulin!

Lees mijn blogs >>
Bonjour à tous! Mijn naam is Muriël, 19 jaar, studente en lerares Frans, en deze zomer werk ik als enige animatrice op een doorreiscamping in de Ardèche. Via mijn blogs houd ik jullie op de hoogte van mijn avonturen. Veel leesplezier!

Lees mijn blogs >>
Hi, mijn naam is Rosanne en deze zomer ben ik samen met Lenny de Vos te vinden op camping Beauregard! Mijn blogs lees je hier, veel leesplezier!

Lees mijn blogs >>
Bonjour! Ik ben Silvie, 18 jaar jong, momenteel volop aan het genieten van het studentenleven en zal tijdens de zomer van mijn leven werken als animatrice op camping Poche. Via deze blog houd ik jullie op de hoogte van dit grote avontuur. Veel leesplezier!

Lees mijn blogs >>
Hi! Ik ben Tirza, deze zomer animatrice op camping Brettonière. Volg mijn verhalen op het blog!

Lees mijn blogs >>
Hoi, ik ben Kimberly! Aankomende zomer ben ik animatrice op camping Hermitage in Frankrijk.

Lees mijn blogs >>
Salut! Ik ben Maaike en ben deze zomer te vinden op camping Domaine des Messires. Volg mijn zomer op het blog!

Lees mijn blogs >>
Hé! Ik ben Manon en ben deze zomer te vinden op camping Pomport Beach. Volg mijn verhalen op het blog!

Lees mijn blogs >>
Bonjour! Ik ben Manon en deze zomer ga ik wéér aam de slag op een camping in Frankrijk!

Lees mijn blogs >>
Hi, ik ben Yoets! Deze zomer zal ik het team op camping l’Ardechois komen versterken. Ga je mijn blogs volgen?

Lees mijn blogs >>