De bloggers van 2014 stellen zich hier aan jou voor. Bekijk meteen hun blogs en laat ook zeker een reactie achter onder je favoriete blog. Lees en geniet!

Hi, ik heet Bo en ik kom uit Lichtenvoorde. Deze zomer ga ik keihard knallen op camping Domaine Moulins in Frankrijk samen met mijn collega’s.

Lees mijn blogs >>
Hey, ik ben Bonnie! Ik woon in Utrecht en heb al 5 zomers ervaring bij Team4Animation. Hier vertel ik graag over mijn belevenissen die ik heb meegemaakt in Frankrijk.

Salut, ik ben Carmen en ik kom uit Nijmegen. Deze zomer vind je mij terug op camping Les Gênets in Frankrijk. Benieuwd naar mijn avonturen? Klik dan hier!

Lees mijn blogs >>
Hallo! Ik ben Femke en kom uit Groningen. De Franse camping Île d’Offard ga ik de komende zomer op een veilige manier onveilig maken en genieten van de zomer van mijn leven.

Lees mijn blogs >>
Hallo, mijn naam is Fieke, woonachtig in Delft. De zomer van 2014 ga ik aan de slag op camping Ferme de la Serraz in het zonnige zuiden.

Lees mijn blogs >>
Hi, ik ben Gabriëlle en kom uit Den Haag. De 2 warmste maanden van dit jaar vind je mij op camping Le Port de Lacombre in Frankrijk.

Lees mijn blogs >>
Hoi, ik ben Gianna uit Wijchen. Ik pak binnenkort mijn koffer in om aan de slag te gaan op camping Saint Armand.

Lees mijn blogs >>
Salut, je m’appelle Jette. Ik studeer en woon in Nijmegen en ga als enige animatrice aan de slag op camping Robinson aan de Middellandse Zee.

Lees mijn blogs >>
Ik heet Jildou en kom uit Stiens. Deze zomer vind je mij al dansend en knutselend op camping Roche-Posay in het heerlijke Frankrijk.

Lees mijn blogs >>
Hi, ik ben Kevin en woon in Zegveld. Komende zomer ga ik 2 maanden werken met een groot team op camping La Guyonnière in het westen van Frankrijk.

Lees mijn blogs >>
Ik ben Laura, een Tilburgse die deze zomer gaat knallen op camping Château in Hauterives.

Lees mijn blogs >>
Hé, ik ben Lieve en ik kom uit Breda. Al twee zomers lang werk ik voor Team4Animation en deze zomer ga ik wederom aan de slag als animatrice op een camping.

Lees mijn blogs >>
Bonjour, mijn naam is Lobke en ik kom uit het hoge noorden. In de zomer van 2014 ga ik een boel mooie herinneringen maken op camping Le Lac.

Lees mijn blogs >>
Hoi, ik ben Rosanne en kom uit Leiden. Deze zomer zul je mij tegenkomen op camping Pompert Beach, waar ik heel erg mijn best ga doen.

Lees mijn blogs >>
Hoihoi, ik ben Zaïda en kom uit het mooie Delft. Deze zomer ga ik dansen, knutselen en gek doen op camping Domaine du Logis. Benieuwd? Lees alles hier!

Lees mijn blogs >>
Salut, je m’appelle Manon en ik kom uit Nijmegen. Mijn koffer staat klaar voor een top zomer op camping Etang de Fouché in La France.

Lees mijn blogs >>
Hoi, ik ben Tanja uit Mierlo! In maart ben ik klaargestoomd voor mijn camping in La Nublière in Frankrijk.
Hi, ik ben Milou! Ik kom uit Hoogeveen en heb ondertussen al drie zomers werkervaring bij Team4Animation. Lees alles over mijn avonturen hier!

Lees mijn blogs >>
Hi, ik ben Thieme. Animateur, chef animatie, regio-coördinator, fotograaf, editor en trainer bij Team4Animation.

Lees mijn blogs >>
Hi, ik ben Mitchel en geboren en getogen in Soest. Tijdens het trainingsweekend van maart ben ik helemaal klaar gestoomd voor mijn zomer op camping La Plage et Bord de la Mer in het zuiden van Frankrijk.

Lees mijn blogs >>
Hallo, ik ben Tom en kom uit Nieuwstadt. Komende zomer werk ik samen met een Zomerjobber in Millau op camping Rivages.

Lees mijn blogs >>