Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Ontwaken uit de winterslaap

Ontwaken uit de winterslaap

3 minuten
21-05-2015
Jildou Stapert

Foto: Het seizoen waarin mijn hersenen nog verkeren

Vijf deadlines en een tentamen later, een inbox vol met mailtjes van Yvette: stuur je contract nou eens terug! Groene blaadjes versieren de bomen alweer en ik heb een zonnebril nodig, wist niet eens meer dat het ding nog bestond! Langzaam aan begint het ook in mijn hoofd door te dringen, nog maar anderhalve maand en dan is het alweer zomer…

Wait what? Zomer? WAAAAH! Ik moet nog zoveel doen! Meerijden met mijn ouders of toch met blablacar? Gaan die wel naar Troyes of kan ik beter met de bus? Natte zomer of droge zomer? Korte broeken of toch ook rokjes mee? En al die minidiscodansjes… Die heb ik sinds de Vakantiebeurs al niet meer gedaan, ken ik die nog wel? Mijn conditie is echt verschrikkelijk sinds ik naar Groningen verhuisd ben, heb ik nog wel genoeg energie? En boven alles, een nieuwe campingdans? Hell no! CHOCOLATEEE!

Ook animatrices hebben wel eens stress, zoveel dingen tegelijk ineens! Ik voel me net een berin die ontwaakt uit winterslaap, nog duf van die lange periode in ‘ruststand’ en dan heb je ineens ook nog kinderen waar je rekening mee moet houden. Gelukkig hebben we naast gezonde spanning ook een optimistische vibe en zijn we enorm enthousiast voor ons werk, dus al die dufheid is er ondertussen wel uitgeschud. Animatieprogramma’s worden opgedoken uit de archieven van mijn computer en info over de camping ingewonnen: ik ben er klaar voor! Oh, en Stuart ook 🙂

Dit jaar ben ik te vinden op camping Lac d’Oriënt, aan, je raadt het nooit: lac d’Oriënt. Parelwitte stranden en een azuurblauw meer, als ik niet beter zou weten zou ik zelf geloven dat ik op de Canarische eilanden zat. De camping ligt in een enorm natuurgebied met veel bos. Genoeg verstop plekken te vinden dus als ik me even terug wil trekken van alle aandacht die de kids vragen op de camping. (In het weekend dan hè, geen zorgen Richard, Bart, Jeroen) Mijn contract heb ik dit weekend ingeleverd, mijn loonheffingsformulier net opgestuurd, het is duidelijk: de zomer kan beginnen!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!