Onderweg naar Frankrijk

Onderweg naar Frankrijk

2 Minuten
07 Jul 2018

Het is woensdag 4 juli. Morgen ben ik onderweg naar Frankrijk en vertrekt mijn vliegtuig om half 8 vanaf Amsterdam Schiphol naar Marseille. Wat betekent dat ik half 6 aanwezig moet zijn: HEEEERLIJK. 

Eerste deel van de reis

Gelukkig woont mijn zus in Amsterdam waardoor ik vandaag al het eerste deel van de reis kan doen. Eerste deel, inderdaad. Maar dit ging mij toch minder soepel af dan verwacht. Ze hebben namelijk het geniale idee gehad om het station in Zwolle te gaan verbouwen precies op het moment dat iedereen vakantie krijgt. ( je zou toch denken van joh plan dat even op een ander moment)  Oke, nou goed. De trein Zwolle – Amsterdam was dus geen optie. Via NSreisplanner kreeg ik een nieuwe route uitgestippeld via Kampen.

Nou dus ik keurig 5 voor 3 met de bus richting Kampen. Onder deze bus reis kwam ik op plekken in Nederland die ik nog nooit had gezien, dit deed mij enigszins twijfelen aan het feit of ik mijn uitstap had gemist. Desalniettemin bleef ik zitten want ergens random uitstappen leek me ook niet echt handig. Uiteindelijk ben ik toch met die zelfde bus aangekomen op het station in Kampen.

Wachtend op de goede trein …

Dus ik sta met mijn koffertje netjes op de trein te wachten als een jongen aan de overkant tegen mij roept dat er helemaal geen treinen rijden …  ik snapte er helemaal niks van maar volgens die jongen moest ik weer terug naar Zwolle. Anderhalf uur heen, en nu dus weer anderhalf uur terug. Een soort side-seeing in eigenland.  Echter zou ik je afraden deze side-see tour te doen want je ziet alleen maar weiland erg eentonig.

Mijn moeder heeft met toen opgehaald bij Zwolle station en afgezet bij ‘T harde, om daar de trein te halen. Op het moment dat ik deze blog aan het schrijven ben wou ik zeggen dat ik nu met de trein vanuit ‘T harde dus mijn reis ging hervatten naar Amsterdam. Helaas pindakaas was ik zeer verstandig niet in te checken waardoor ik in Amersfoort uit de trein werd gegooid.

Nu zit ik in de trein, ik zou zeggen op weg naar Utrecht en dan wellicht dat ik de kans krijg mijn reis naar Amsterdam te kunnen vervolgen.. zou leuk zijn.

Over de blogger
Annemarie Super
Annemarie Super

Bonjour! Ik ben Annemarie, ik ben 18 jaar en kom uit Zwolle. Deze zomer werk ik voor het eerst op een camping in de Ardéche. Vroeger probeerde ik ook altijd een dagboek te schrijven alleen was ik er vaak snel klaar mee. Ik ga proberen mijn leuke en wellicht wat minder leuke momenten met jullie te delen! Salut!!

alle blogs van Annemarie
Vacature bij deze blog
Avontuurlijk animatiewerk

Avontuurlijk animatiewerk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2021