Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Olifantenritje

Olifantenritje

3 minuten
07-08-2018
Zayira Graves

 

 

Even een update over de was: alles heeft nog de juiste kleur! En ja, ik ben gaan shoppen toen de tweede lading in de droger zat dus toen heeft mijn kleding 2 uur in de droger gezeten in plaats van 45 minuten… maar dat is niet belangrijk. Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze week niet heel veel te vertellen heb, maar ik ga mijn best doen een beetje interessant over te komen.

4 keer is scheepsrecht

Week 4 is alweer begonnen! Nog maar 4 keer bingo, 4 keer iets laten verbranden tijdens het koken met de kids en nog 4 vrije dagen. Soms lijkt de tijd heel langzaam te gaan maar als ik het zo bekijk gaat de tijd supersnel. Ik zit nu volgens mij wel in een goed ritme. Ik snap hoe het hier werkt, ik heb een goed schema bedacht voor het vertaalwerk en de rondjes over de camping om de Nederlanders te verwelkomen. Er komen steeds meer Nederlanders bij dus dat is super fijn. Laatst hadden we bij de Club Enfants zelfs 12 Nederlandse kindjes!

Hoogstaand bezoek

Vorige week kwamen mijn regiomanagers langs. Zij komen met de campingeigenaren praten om te kijken hoe je het doet en komen ook om te zien hoe je het zelf vindt op de camping. Als er problemen zijn, proberen zij je te helpen. We liepen samen een rondje over de camping om te bespreken hoe het ging. Ik moet van mijn baas nog aan mijn Frans blijven werken, maar die tip had ik ook wel verwacht. Gelukkig vinden ze me wel heel enthousiast, sympathiek en lijken de gasten ook blij met me te zijn, dus dat was fijn om te horen. Ik heb nog even snel de Club Enfants en mijn ‘huisje’ laten zien en toen gingen ze alweer op weg naar de volgende camping. Niks om me zorgen over te maken dus.

Nantes

Vrijdag de 27e was ik vrij. Rond kwart voor elf zat ik samen met een collega in de trein op weg naar Nantes. De week ervoor had ze gevraagd of ik mee wilde omdat ze wat extra kleding nodig had. Maar in de trein kwam ze met allerlei andere dingen ze me wilde laten zien: Het kasteel, de bloementuin, les machines de L’ile en haar favoriete winkels. En dus heb ik flink geshopt, het kasteel bekeken en een ritje gemaakt op een mechanische olifant. We gaan nog een keer terug voor de bloementuin en de rest van de uitstapjes die ze kan verzinnen.

(Ik beloof dat ik volgende keer een beter verhaal heb)

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!