Wil jij deze zomer als Flex Topper naar Frankrijk meld je snel aan want vol = vol! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk in het buitenland écht iets voor jou is.

Ochtendrituelen op de camping

Ochtendrituelen op de camping

3 minuten
05-05-2019
TOP Animation

"Begin de dag met een dansje, begin de dag met een lach, want wie vrolijk kijkt in de morgen die lacht de hele dag. Ja, die lacht de hele dag." Wie kent dit liedje niet? Als het eenmaal in je hoofd zit, dan gaat het er moeilijk uit. Sorry, nu heb je het in je hoofd. Maar waarom zou je het eigenlijk uit je hoofd willen hebben? Je kan namelijk geen dag beter beginnen dan een dag met een miniclub dansje, een brede lach en een stralend Frans zonnetje. Hieronder beschrijf ik de twee belangrijkste ochtendrituelen voor op de camping.


1. Neem een goed ontbijt

Het ontbijt wordt vaak omschreven als dé belangrijkste maaltijd van de dag. Met een goed ontbijt krijg jij direct energie binnen en deze energie kan je goed gebruiken als animatiemedewerker! Mijn gouden tip is dan ook: sla het ontbijt nooit over. Als je liever wat langer slaapt - wat ik goed kan begrijpen - zorg er dan voor dat je het ontbijt de avond van tevoren voorbereid. Bij Team4Animation is de slogan "300% geven = 100% krijgen" en het is onmogelijk om 300% te geven zonder ontbijt. En wie houdt er nou niet van een heerlijk chocolade croissantje van de Franse bakker?


2. Blijf altijd vrolijk lachen

Dit ritueel is al kort benoemd. Toch wil ik nogmaals benadrukken hoe belangrijk het is om op te staan met een glimlach. Ook is het belangrijk om deze glimlach de rest van de dag te behouden. Een animatiemedewerker is namelijk altijd vrolijk, ook als hij of zij eigenlijk niet vrolijk is. Buiten het zicht van de campinggasten mag je van mij best een keer chagrijnig kijken. Geen probleem. Maar zodra je in het zicht bent van campinggasten is het belangrijk om altijd een stralende lach op je gezicht te hebben. Lachen werkt ook als een soort vicieuze cirkel: als je lacht dan voel je je blij en als je blij bent dan ga je lachen. Daarnaast worden ook de campinggasten blij van jouw lach en als de campinggasten blij zijn, dan is de campingbaas blij. En als de campingbaas blij is, dan ben jij blij. Het is dus eigenlijk heel simpel: sta op met een lach en ga naar bed met dezelfde lach.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!