Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Nu al onvergetelijk

Nu al onvergetelijk

2 minuten
12-07-2015
Liz Zoetekouw

Even de interessante punten van mijn reis op een rijtje:

 • Spaanse buschauffeur die ook alleen Spaans kon
 • Geen (plas)stop tot in Parijs
 • Wel een hoop stops van een uur waar we de bus niet uit mochten (?)
 • Steeds na 10 minuten in slaap gevallen
 • Interessante discussies met mijn mede Team4Animationers (“Brussel is best wel vies”)
 • Door files mijn overstap gemist, dus zes uur op station Valence gewacht
 • Nieuw lievelingslied: Scatman Joe à wat een genie
 • Hernia van mijn koffer
 • Erik ontmoet, die ook honderd jaar op de volgende bus moest wachten. Hij heeft gitaar voor mij gespeeld
 • Toen ik eindelijk veilig in de tweede bus zat, ontplofte de band na 10 minuten
 • Een lift gekregen van een meneer met een motortje naar de camping
 • SUPERAARDIGE EIGENAREN DIE MIJ GRATIS DRINKEN GAVEN

Ik heb in totaal 27 uur gereisd, dus ik lach mezelf een klein beetje uit.

Ik deel mijn mobilhome met een van de receptionistes en zij is ook superlief yes. IEDEREEN IS DUS WEL FRANS. Dat is op zich logisch maar het is wel gek. Ze zeggen dat ze mijn Frans goed vinden dus dat is aardig.

De omgeving is MOOOOI en je kan er kanoën dus dat ga ik sowieso doen binnenkort. Volgend weekend.

Verder heb ik al wat gasten langs zien komen. Er zijn een paar Franse families die een mobilhome hebben gekocht en elk weekend naar de camping komen. Ik vind het een beetje eng om uit mezelf naar ze toe te gaan en me voor te stellen maar heb mezelf voorgenomen dat ik dat volgende keer moet doen. Ook heb ik al wat kindjes ontmoet en ze vonden het “JAAA SUPERLEUK!” dat ik deze week activiteiten op de camping ga organiseren. Verder zie ik soms een kindje voorbij rennen en dan denk ik muahuahua straks ken ik jou.

Ik ben heel benieuwd hoe het hier gaat worden!

WELKOM BIJ DE CLUB

 • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
 • Je slaapplek is een huisje op de camping
 • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!