daniek water

Nog maar één nachtje slapen!

In Campingleven, Lenny camping, Reizen, Voorbereiding door Daniek van AarleReageer

Tadaaa, mijn eerste blog! Morgen is het eindelijk zo ver, het moment waar ik lang op zat te wachten en waarover ik iedereen de oren van het hoofd praat. Ik ga eindelijk met de bus naar La France. Na een week spullen bij elkaar zoeken en inpaklijstje maken, zal ik morgen nog wel weer naar de winkel moeten om nog wat bij te kopen. Waaronder muggenspul, schiet me nu te binnen. Voor mijn verjaardag & examen heb ik een (mega) koffer gekregen, die ik zo meteen helemaal ga vol stouwen met spullen die ik denk nodig te hebben op mijn camping.En tsja, over mijn camping ben ik très enthousiaste! Ik ga morgenavond op reis naar La Grande Tortue en toen ik stiekem op street view alvast in de omgeving rondliep, kwam ik erachter dat je ook op de camping zelf rond kan lopen. Hoe cool is dat! Al snel ontdekte ik waterglijbanen en stond ik in een mega speeltuin, dus het gaat helemaal goedkomen deze zomer!

Stiekem is het best een beetje spannend, zo 7 weken naar het buitenland, maar ik denk dat mijn zenuwen wel weg zullen zijn na de eerste minidisco. Vanavond eerst mijn diploma-uitreiking en dan genieten van mijn laatste nachtje in mijn eigen bed.

Grandes bisous!Onze blogger
Daniek van Aarle

Daniek van Aarle

Salut, ik ben Daniek en deze zomer ga ik 7 weken La Grande Tortue op zijn kop zetten met een heel team vol met Zomerjobbers. Lees mijn avonturen hier.

Iets voor jou? Check onze laatste vacatures.


Delen maar!