Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Nog maar 4 weekjes..

Nog maar 4 weekjes..

4 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Salut!

Mijn 1e week is omgevlogen met veel ups en downs. Na een paar dagen slecht weer is het hier nu 3 dagen super mooi weer met 30 graden.

Mijn 1e werkdag moest ik heel erg wennen. De dagen erna waren ook nog steeds wennen, maar ik kwam wel wat meer in het ritme. Deze week heb ik al veel kinderen gehad die echt super blij werden van de miniclub. Het leukste wat ze willen doen is TEKENEN.. We hebben al gekleid met brooddeeg, geverfd, vuurwerk gemaakt, gekleurd/getekend. De eerste minidisco was wel even zwaar. Na 2 liedjes was ik al moe, maar 300% geven is 100% terugkrijgen dus wat doe je dan op zo’n moment? ALTIJD BLIJVEN LACHEN 😀 Na deze 5 weken heb ik een topconditie van die 30 minuten workout iedere avond.

Ik heb leuke en minder leuke momenten gehad, maar daar heeft iedereen weleens last van. Bij mij was het echter zo erg dat ik de regio heb gebeld en heb gevraagd van ‘wat moet ik doen’. Ik kon wel opschieten met mijn collega’s, maar Yvette kon goed Frans spreken en samen met Chloé hadden zij de 1e week al samengewerkt. Dan kom je als 3e persoon aan in een groepje wat al gemaakt is. Dat is altijd lastig en ook ik had daar moeite mee, vooral omdat ik geen drol van hun gesprekken kon verstaan. Gelukkig kan Chloé Engels praten dus communiceren we in het Frans, Engels en met handen en voeten. Ook met de Franse kinderen communiceer ik veel met handen en voeten.  Het werken met de kinderen vind ik echt super gaaf om te doen. Je wil er toch voor zorgen dat de kinderen een leuke vakantie krijgen mede door de leuke animatie.

Deze hele week zijn we druk bezig geweest om de musical van afgelopen vrijdag voor te bereiden. Het werd de musical Belle en het Beest en samen met de kinderen hebben we iedere ochtend tijdens de mini club het decor en de kleding gemaakt. De kinderen vonden het super leuk om hieraan mee te helpen en voor ons was het natuurlijk ook handig, want zo hoefden we niet alles in onze vrije tijd te maken. Op vrijdag hebben we de hele dag geoefend met de kinderen en ’s avonds hadden we de uitvoering voor campinggasten. De kinderen vonden het super leuk om te doen en wij als animatie waren echt super trots op alle kinderen.  Komende week hebben we op vrijdag de beruchte lampionnen optocht. De rest van de week gaan we nog iets met ballonnen doen en met flessen. We hebben namelijk een A4 opgehangen in de mini club met: GEZOCHT lege flessen, wc rollen, keukenrol, maar het enige wat we de afgelopen dagen binnen hebben gekregen zijn lege flessen. Daar kunnen we voorlopig wel weer mee vooruit!

Ohja, Fransen staan er bekend om, om niet zo snel een compliment uit te delen aan de werknemers. Toch is er vrijdag een compliment van onze campingbaas gekomen. Zij vind dat wij het beste animatieteam zijn sinds 10 jaar en dat dus de animatie heel goed gaat! YESYESYES 😀 Daar word je nou nog eens blij van.

Nou luitjes, over een weekje probeer ik weer een blog te schrijven. Nog maar 4 weekjes tot het einde van de zomer van mijn leven.

Au revoir.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!