Nog maar 2 dagen voor vertrek..

2 Minuten
04 Jul 2014

Eindelijk is het dan zover, donderdag vertrek ik.. Helaas moet ik dan nog een week wachten voordat ik op de camping aan zal komen. Ik ga samen met mijn ouders eerst nog een weekje naar Interlaken (Zwitserland), daar ga ik lekker genieten aan het meer. Vrijdag 11 juli zal ik aankomen op mijn camping. Hopen dat Nederland in de finale van het WK voetbal komt en wat zou het dan toch mooi zijn als ik mijn eerste werkdag eindig met de finale Nederland-Frankrijk #fingerscrossed.

De laatste weken waren zenuwslopend voor mijn hart.. Haal ik mijn studie wel of niet? Heb ik mijn stage op tijd afgerond? Heb ik alles voldoende ingeleverd? Gelukkig kwam op maandag 23 juni het verlossende telefoontje dat ik was geslaagd voor de opleiding Onderwijsassistente. YES, ik heb alles op tijd afgerond en klaar, zodat ik met een gerust hart kan gaan werken in Frankrijk. Gisteren heb ik mijn diploma uitreiking gehad, tijd voor een nieuw avontuur!

Een week geleden stond mijn koffer al klaar op mijn kamer, alleen moesten er nog spullen in.. INPAKSTRESS, had ik dus inderdaad last van. Nog maar 2 dagen en mijn koffer staat klaar, tot mijn grote verbazing is er zelfs nog ruimte voor wat extra’s.. Wauw wie had dat ooit gedacht, haha  ik in ieder geval niet. Morgen dan nog de laatste spullen inpakken en dan maar hopen dat ik alles heb ingepakt 🙂 Mijn volgende blog zal dan ook verschijnen vanaf de camping aan het meer van Annecy.

Er rest mij nog maar een ding om te zeggen: On y va!

Over de blogger
Tanja Schelbergen
Tanja Schelbergen

Hoi, ik ben Tanja. Ik kom uit Mierlo en ben al drie zomers lang animatrice voor Team4Animation. Het laatste jaar heb ik in een team op camping Paradis de Bazas gewerkt.

alle blogs van Tanja