Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

De nieuwe Lenny-campings, hoe en wat?

De nieuwe Lenny-campings, hoe en wat?

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Jaja, zoals de titel al zegt; Er zijn weer nieuwe Lenny-campings! En dat betekent dat ik aankomende zomer op nog meer toffe plekken in Frankrijk op bezoek mag komen, met nog meer kinderen mag dansen en spelen én met nog meer animateurs en animatrices samen mag werken! En daar heb ik natuurlijk heel veel zin in!

Camping Camp de Florence

Met uitzicht over glooiende heuvels en een middeleeuws kasteel is deze camping een echt Franse plaatje. Middenin wijngaarden en zonnebloemvelden ruik je hier die typische zomervakantie geur en hoor je de geluiden van de camping waardoor jij een echt vakantiegevoel krijgt! Op ongeveer 500 meter van de camping vindt je het dorp La Romieu, een middeleeuws pelgrimsdorp dat op de route richting Santiago de Compostela. In het dorp staat zelfs een kerk die op de UNESCO wereldmonumentenlijst staat! Al met een een hele toffe plek dus!

Ardèche Camping

Ik hoor jullie al denken Ardèche camping? Is het niet Camping Ardèche? Maar nee, deze camping heeft het omgedraaid en dat is niet het enige speciale aan deze camping. Op de camping hoor je de rivier al stromen en voel je de gezelligheid van een familiecamping, ‘s avonds hoor je de muziek van de Lenny disco en overdag het gelach van kinderen. Deze camping ligt in het midden van het gebied de Ardèche en is daarom dus een goede uitvalsbasis wanneer je ook buiten de camping leuke dingen wilt gaan doen. Wat je allemaal kan doen in de omgeving? Een dagje kanoën op de rivier de Ardèche, grotten bezoeken, wandelen, dorpjes bezoeken, paardrijden en nog veel meer. Genoeg keuze dus!

Camping du Lac du Lit du Roi

Op deze langgerekte camping aan de rand van het meer Lit du Roi kun je bijkomen van sportieve activiteiten in de omgeving. De camping ligt in een rustige omgeving waar de natuur een echte eyecatcher is. Uitzicht over een prachtig meer en bergen en een verkoelend briesje in de middag maken deze plek ideaal. Het is dan ook een perfecte camping als je houdt van een wandelen, mountainbiken, klimmen, paardrijden of gewoon kleine dorpjes bezoeken! Maar niet alléén voor sportievelingen is deze camping een goede vakantieplek, want met zijn privéstrand en verschillende meren op korte afstand kan je hier natuurlijk ook gewoon prima ontspannen!

Werken met Lenny

Kom jij aankomende zomer werken met mij op een Lenny camping? Bof jij even! Ik ben namelijk een hartstikke gezellige vos! Samen zullen wij van de zomer dansen op de Lenny disco, knutselen bij Lenny creatief, sporten en spelletjes spelen bij Lenny sportief en we zullen eens per week met al onze vriendjes en vriendinnetjes op de foto gaan! Zorg wel dat je goed voorbereid bent en zoveel mogelijk van mij af weet, want dan kunnen wij deze zomer onze nieuwe campings écht de zomer van hun leven geven!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!