Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Nieuwe aanwinst voor Richard Otten en Jeroen Fermont

Nieuwe aanwinst voor Richard Otten en Jeroen Fermont

2 minuten
01-04-2019
TOP Animation

Sint Anthonis, 1 april 2019 - Het begon weer te kriebelen bij Richard Otten en Jeroen Fermont. Na de overname van Animatiewerk in januari, werd het toch weer tijd voor iets. Wat begon als een wilde grap tijdens een van de trainingen is dan toch werkelijkheid geworden. Met trots kunnen we namelijk aankondigen dat de twee mannen per april trotse eigenaar zijn van kampeerboerderij de Esrand in Sint Anthonis.


"Ik heb altijd wel wat gehad met koeien" geeft Fermont aan. "Daarnaast houd ik ook ontzettend van melk". Op deze manier komen zijn twee ambities mooi samen. Hiernaast vinden de trainingen van Team4Animation al jaren plaats op de Esrand dus de aankoop leek een logische keuze. "Op deze manier investeren we in een plek die bekend is voor iedereen binnen Team4Animation en dit brengt een grote meerwaarde voor het bedrijf met zich mee" vertelt Otten.


De overname geeft ook nieuwe kansen. Waar ze normaliter alleen in een bepaald gedeelte mogen komen, is nu alles open. "Koeien melken zou in het programma kunnen worden meegenomen", vertelt Richard tijdens de persconferentie. "Ook is het runnen van een boerderij goed voor de werkethos van onze animateurs, deze nieuwe generatie kijkt toch anders naar bepaalde zaken" voegt Jeroen hieraan toe. Tenslotte geven de mannen aan dat er hierdoor ook ruimte is voor nieuw avondactiviteiten. Dingen als "stier rijden", "hooiballen gooien" en "modderworstelen" worden genoemd.


Hoe ze de boerderij gaan runnen wanneer er geen trainingen zijn blijft nog onduidelijk.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!