Natuurknutsels

Natuurknutsels

Er komen steeds meer aanvragen vai Team4Animation binnen voor natuurcampings, en dus bijbehorende natuurknutsels. Het kan heel moeilijk zijn om deze te bedenken, maar hieronder zal ik laten zien hoe makkelijk je al leuke knutsels hebt en andere activiteiten die met de natuur te maken hebben.

MiniClub Creatief

Bij de miniclub zullen er veel creatieve activiteiten plaatsvinden. Met deze activiteiten kan je leuke dingen doen met de natuur. Ga bijvoorbeeld eerst op zoek naar blaadjes, gras, en andere dingen die in de buurt liggen van de miniclub en plak die op een blaadje, zodat het een echt bos, dierentuin, kabouterland, of iets anders wordt. Je kan ook op zoek gaan naar stenen en die gaan verven. Een tip is sowieso om op pinterest te kijken, waar veel meer van dit soort voorbeelden van natuurknutsels.

MiniClub Actief

Tijdens het actieve gedeelte zijn er ook genoeg activiteiten die in het kader van natuur geplaatst kunnen worden. Wat erg leuk is om te doen is een wandeling maken over de camping en op zoek te gaan naar verschillende soorten blaadjes, insecten, vogels en eventueel als er een meertje is op zoek te gaan naar vissen.

Shows

Zelfs shows kan je omdopen tot een ware natuurshow. Onze show begon elke keer met een boom die een bepaalde kleur kreeg die bij een bepaald seizoen hoort (winter geen blaadjes, herfst gele blaadjes etc.). Vervolgens na elke verandering van de boom enkele kleine dansjes/sketches die te maken hadden met het seizoen.

Bijna elke activiteit kan dus voor een gedeelte uit natuur bestaan. Maak hier gebruik van, want iedereen vindt het super leuk als dat gedaan wordt. Van je campinbaas, tot de kinderen, tot de ouders. En het belangrijkste, waarschijnlijk vind je het zelf ook superleuk!!!

Over de blogger
Mees Hageman
Mees Hageman

Mijn naam is Mees en ik heb alweer drie zomers gewerkt voor TeamAnimation. Daarnaast heb ik ook een jaar het voorseizoen gedraaid, waardoor je meemaakt hoe een camping en het campingpersoneel toeleeft naar de zomer, wat super leuk is om te zien. Dit jaar zul je enkele blogs van mij zien op deze site!

alle blogs van Mees
Vacature bij deze blog
Kort maar krachtig aan de slag als entertainer!

Kort maar krachtig aan de slag als entertainer!

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022