Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Natuurknutsels

Natuurknutsels

2 minuten
25-03-2019
TOP Animation

Er komen steeds meer aanvragen vai Team4Animation binnen voor natuurcampings, en dus bijbehorende natuurknutsels. Het kan heel moeilijk zijn om deze te bedenken, maar hieronder zal ik laten zien hoe makkelijk je al leuke knutsels hebt en andere activiteiten die met de natuur te maken hebben.

MiniClub Creatief

Bij de miniclub zullen er veel creatieve activiteiten plaatsvinden. Met deze activiteiten kan je leuke dingen doen met de natuur. Ga bijvoorbeeld eerst op zoek naar blaadjes, gras, en andere dingen die in de buurt liggen van de miniclub en plak die op een blaadje, zodat het een echt bos, dierentuin, kabouterland, of iets anders wordt. Je kan ook op zoek gaan naar stenen en die gaan verven. Een tip is sowieso om op pinterest te kijken, waar veel meer van dit soort voorbeelden van natuurknutsels.

MiniClub Actief

Tijdens het actieve gedeelte zijn er ook genoeg activiteiten die in het kader van natuur geplaatst kunnen worden. Wat erg leuk is om te doen is een wandeling maken over de camping en op zoek te gaan naar verschillende soorten blaadjes, insecten, vogels en eventueel als er een meertje is op zoek te gaan naar vissen.

Shows

Zelfs shows kan je omdopen tot een ware natuurshow. Onze show begon elke keer met een boom die een bepaalde kleur kreeg die bij een bepaald seizoen hoort (winter geen blaadjes, herfst gele blaadjes etc.). Vervolgens na elke verandering van de boom enkele kleine dansjes/sketches die te maken hadden met het seizoen.

Bijna elke activiteit kan dus voor een gedeelte uit natuur bestaan. Maak hier gebruik van, want iedereen vindt het super leuk als dat gedaan wordt. Van je campinbaas, tot de kinderen, tot de ouders. En het belangrijkste, waarschijnlijk vind je het zelf ook superleuk!!!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!