Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Musical, Red Wang, Probleemgeval…

Musical, Red Wang, Probleemgeval…

4 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Een probleem waar vast en zeker merendeels van mijn Team4Animation collega’s al tegenaan is gelopen… Waarmee begin je nou je eerste blog? Misschien met jezelf voorstellen? Toevallig dat ik dat met de titel van deze blog al heb gedaan, namelijk de drie steekwoorden die mij moesten beschrijven tijdens het trainingsweekend. Niemand mocht eenzelfde steekwoord noemen, maar dit was nogal moeilijk, aangezien ik als laatste aan de beurt was. Hoe dat kwam? Ja hoor, ik was een dag te laat! Maak dat maar steekwoord nummer vier.

Mijn naam is Anne en ik ben (nu nog) 19 jaar, maar al voordat ik in Frankrijk ben, zijn mijn tienerjaren voorgoed voorbij. Klinkt dramatischer dan dat het is! Mijn grootste passies zijn zingen en dansen en ik hoop dit later ook te mogen doen als mijn werk (steekwoord 1). Deze zomer ben ik te vinden op camping Sérignan Plage in Zuid-Frankrijk aan de Middellandse Zee. Hier zal ik 8 weken lang (hopelijk) de zomer van mijn leven beleven en anderen de zomer van hun leven géven! Voor nu heb ik nog even tijd om de laatste voorbereidingen te treffen en mijn Frans nog nét wat op te krikken.

Hoe het allemaal begon…

Het begon allemaal op een zonnige dag in Alkmaar. Ik probeerde mijn zenuwen in bedwang te houden voor het sollicitatiegesprek, maar van het gesprekje Frans kreeg ik het Spaans benauwd (je raadt het al… steekwoord 2). Dat had echter niet gehoeven, want de volgende dag kreeg ik het verlossende nieuws dat ik was aangenomen! Dit betekende dat ik mijn telefoon in het Frans instelde en ook de leer-snel-en-gratis-Frans-app nog niet verwijderd hoefde te worden. Mijn klasgenoten keken al niet meer vreemd op van de zwoele, Franse computerstem: ‘Je m’appelle Memrise’. Ja ja, ik kom er wel!

Trainingsweekend!

Werken bij Team4Animation betekent ook jezelf volledig storten op het 4-daagse trainingsweekend, in mijn geval 3 dagen dan. Ik was namelijk weer lastig, vanwege tentamens kon ik pas vrijdags komen in plaats van een dag eerder, oftewel: steekwoord nummer 3. Goed dan… ik was te laat! Toch werd ik met open armen ontvangen, want toen ik de auto uitstapte, hoorde ik gelijk: “Hallo Anne!” Animateurs hebben als gemeenschappelijke steekwoorden niet voor niets spontaan en enthousiast op hun lijstje. Ik werd direct van alle kanten bijgepraat over de gemiste informatie. “VVV moet je goed onthouden! Veiligheid Voortdurend Voorop!” Oh, bedankt! “300% geven, is 100% krijgen!” Ook een handige slogan om te weten. Ondanks dat ik een dag heb gemist, kan ik zeggen dat het een weekend was om niet te vergeten. Je hebt nog nooit zoveel kinderen bij elkaar gezien in de leeftijdscategorie ‘jongvolwassenen’. We hebben geknutseld, geaquagymt zonder aqua, veel gelachen en veel geleerd! Natuurlijk mocht ook de minidisco niet ontbreken. Een geweldig weekend met geweldige mensen! Ik kijk nu al uit naar de reünie!

Zoals jullie kunnen lezen, ben ik al behoorlijk goed voorbereid op de zomer (denk ik). Ik kan niet wachten tot het zover is en hoop dat ik mijn verwachtingen meer dan waar kan maken. Ik hou jullie op de hoogte en hoop jullie op deze manier een beetje mee te nemen naar de zomer van mijn dromen!

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!