Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Mooiste momenten

Mooiste momenten

4 minuten
29-02-2016
Romy Tiemessen

Toen ik ging schrijven over mijn mooiste herinneringen aan de zomer moest ik wel echt heel goed nadenken en ik kwam tot de conclusie dat ik geen ‘mooiste herinnering’ de zomer heb. Deze zomer zelf was mijn mooiste herinnering. Een mega groot mooi avontuur waar ik zo veel plezier heb gehad en zo veel heb gelachen.

Kids

Wat ik toch wel een van de leukste dingen vond is dat je zoveel met de kinderen omgaat dat je zelf gewoon weer kind wordt. Tekenen, spelen en sporten samen met de kids waren dagelijkse bezigheden. En die kinderen zijn zo blij en positief. Ik werd al helemaal vrolijk als ik s ’ochtends de kinderen naar mijn miniclub zag rennen. En dan de hoge stemmetjes vroegen: ‘Romy Romy! Wat gaan we vandaag voor leuks doen?’ het geeft toch zo’n ontzettend voldaan gevoel als je kinderen zo vrolijk kan maken en zo’n leuke vakantie kan geven en zelf ook nog eens ontzettend veel lol kan hebben. Man wat heb ik hard over het voetbalveld moeten rennen om de horde aan kinderen met waterflessen te ontwijken toen ik ze na heeel lang zeuren toestemming gaf om op die warme zomerdag mij nat te mogen maken in een watergevecht. En lachen natuurlijk, de grapjes de verhaaltjes die naar boven komen als je samen met de club aan tafel zit te tekenen. De fantasieën en dromen zijn oneindig. En ja je hebt gewoon nooit rust. Toen de kinderen wisten dat ik in de caravan naast het restaurant verbleef leek ik wel een BN’er die de paparazzi moest ontwijken. Maar ontwijken deed ik ze niet hoor, want hoe vaak ze ook kwamen, het was altijd gezellig. Dat zaten we samen met een waterijsje aan de campingtafel in mijn achtertuintje te genieten van het prachtige Franse weer. Tot mama en papa langskwamen om hun kroost weer te verzamelen.

En dat doet veel voor je. Want ik keek met stomme verbazing op toen ik hier in de Zwitserse alpen waar ik nu aan het werk drie van mijn bendeleden uit Frankrijk zag. Hoe mega toevallig?! Maar nog steeds zo enthousiast als van de zomer. Een klein beetje verlegen, maar nog altijd zwaaien en lachen. Ik ging weer helemaal terug naar een van de leukste zomers die ik heb gehad.

Collegue

En naast dat ik veel mooie en leuke herinneringen heb met de kinderen, heb ik ook veel leuke herinneringen met mijn collega’s op de camping en mijn campingbazen. Wandelingen door de bergen en de oude stadjes van Frankrijk, de markt bezoeken en verse groenten en fruit inslaan als een echte local en dan ook nog even op je beste Frans een gesprekje voeren met de desbetreffende verkoper. Ja dan voel je je echt en Franse. En wat was het leuk toen mijn campingbazen meededen met mijn minidisco. Hoe druk het soms was in de bar, ze kwamen altijd wel even kijken en meedansen. Wat ik ontzettend kon waarderen en waar we met z’n allen tijdens en na de minidisco ook nog enorm om hebben gelachen. En ook nadat ik het golfkarretje de receptietuin had ingereden, hebben we nog enorm kunnen lachen. Ook al dacht mijn campingbaas natuurlijk dat ik de hele camping zou verwoesten als ik weer een voet zou zetten op het gaspedaal.

Mijn laatste avond hebben mijn campingbazen mij uitgenodigd voor een goed laatste avondmaal met wat andere goede vrienden. En toen hebben we nog even alle goede en mooie herinneringen van de afgelopen zomer opgehaald onder het genot van een goed glas wijn en een heerlijk diner (inclusief slakken!). De waardering van mijn campingbazen kan ik ook als een hele goede herinnering beschouwen. Want als de kids blij waren, waren zij blij en was ik ook megablij. En wat geeft het een goed gevoel als je hard je best doet en je daar ook waardering voor krijgt.

Dus bij deze: niet de mooiste herinnering aan de zomer, maar de zomer als mooiste herinnering.

Cheers,
Romy

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!