Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Mooiste herinneringen aan de zomer

Mooiste herinneringen aan de zomer

4 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Goedemorgen maandag! Het is -4 graden en de zon schijnt. Tijd voor een nieuwe week,  nieuwe dag en nieuwe kansen. Goede insteek om een tentamenweek mee te beginnen! Terwijl ik dit nu schrijf had ik ook mijn onderzoek of portfolio kunnen maken. Maar, juist op dit soort momenten vind ik het heerlijk om terug te blikken op mijn mooiste herinneringen aan de zomer.

Splashdance

Als ik nu naar buiten kijk en ik zie het zonnetje denk ik meteen weer terug aan het warme Frankrijk. Daar stonden we elke zaterdagmiddag een uur lang te dansen in het aquapark. Het feestje van de week! Het was daar zo warm dat we het heerlijk vonden een uur lang onder die koude stralen te staan. Dat is toch wel een van de mooiste herinneringen. Maar ook onwerkelijk als je nu naar buiten loopt met je winterjas, een warme sjaal en wanten….

 De kids!

Wat mij natuurlijk het meeste bijblijft van deze zomer zijn alle kinderen die ik heb mogen ontmoeten. Vaak allemaal schatjes! Ook Franse kinderen natuurlijk. Op het begin keek ik daar best tegenop, ‘hoe moet ik nou met hen gaan communiceren?’ Maar het tegendeel was waar. Want wat vinden de Franse kinderen het leuk om jou woordjes aan te leren, maar het mooiste nog je uitlachen om de fouten die je maakt. Vaak als ik een Frans kindje niet kon verstaan dan herhaalde ze het net zo vaak in andere woorden tot ik het wel kon verstaan. Dat vond ik zelf best bijzonder! De kinderen deden echt veel moeite om toch met ons te kunnen communiceren. En na een paar weekjes ging het al stukken makkelijker. Het ‘miniclub  Frans’ begon ik al aardig te beheersen. Maar dan waren er natuurlijk ook nog heel veel Nederlandse kindjes! Dat was toch wel mooi om elke dag weer samen met alle kinderen, uit allerlei landen een feestje te bouwen! Nog mooier was het om te zien dat er ook kinderen waren die eigenlijk niet van knutselen hielden, maar het toch stiekem erg gezellig vonden in de miniclub. Een jongetje die kwam altijd, elke dag wel even gezellig kletsen of toch stiekem iets knutselen. Ik moest dan ook wel erg lachen toen zijn vader naar me toe kwam. Hij vertelde me dat zijn zoon zijn minecraft wereld ‘eva is lief’ had genoemd. Dan smelt je hart toch eventjes.

Musical ‘la Belle et la Bête

Het spelen van een musical was toch ook wel een fenomeen. De hele week maakte we kostuums en decors in de miniclub en op de zaterdag repeteren! Het was zo leuk om te zien hoe zenuwachtig alle kinderen waren en hoe spannend ze het vonden. Gelukkig stonden de animatrices en animators voor ze klaar! Samen zette we een prachtige musical neer. De musical waar ik het meest trots op ben is toch wel Belle en het Beest / la Belle et la Bête. Deze musical heb ik samen met mijn collega voor het eerst ooit op de camping gedaan! We hebben samen alle dansjes bedacht en de opzet van de musical gemaakt. Gelukkig hadden we een super handige USB stick waar deze musical ook al op stond met maskers en al! Maar helaas, niet in het Frans. Gelukkig hadden we een hele fijne Franse collega die ons kon helpen met het vertalen! En toen was de avond daar! Het ging super goed en iedereen was dol enthousiast. Het regende complimentjes die avond!

Zo kan ik nog wel een uurtje doorgaan met al die mooie herinneringen. Maar helaas, de plicht roept! Gelukkig heb ik een mooi vooruitzicht! Volgende zomer mag ik weer drie weken animatrice zijn, whaaaaa!

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!