Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Mijn twee grootste liefdes?!

Mijn twee grootste liefdes?!

2 minuten
01-01-2018
TOP Animation

 

Bonjour! Daar ben ik weer… Na een tijdje niets van mezelf gehoord te laten hebben, ben ik weer helemaal terug van weggeweest. Beloofd! Waar heb ik me de afgelopen tijd mee bezig gehouden? Met andere woorden: wat vond ik belangrijker dan bloggen over de leukste zomer van mijn leven?

Dat antwoord is helaas iets minder spannend dan ikzelf gehoopt had. De afgelopen weken ben ik bezig geweest met het afronden van mijn tweede studiejaar. Begrijp me niet verkeerd; ik vind mijn studie superleuk. Sterker nog! Ik heb de meest leuke studie die er bestaat. Ik ben namelijk iedere dag bezig met de mooiste taal van de wereld (Frans natuurlijk!) en mag deze taal leren aan de leukste doelgroep die er maar bestaat (kids!). En mijn twee grootste liefdes komen ook deze zomer weer samen.

Ik heb de kinderen op mijn stage gedag gezegd, heb mijn tentamens afgerond en kan me deze laatste dagen in ons Kikkerlandje weer volledig richten op mijn reis naar het mooie Zuid-Frankrijk. Mijn schoolboeken maken plaats voor het Animatiehandboek. Over twee dagen stap ik het vliegtuig in samen met Janiek en Muriël. Van Amsterdam (voor het eerst in mijn achttienjarige-leven ga ik met het vliegtuig, ja ja!) reizen we af naar het mooie Lyon waar we onze reis per trein voort zullen zetten. In Loriol verlaat ik de trein; mijn avontuur zal vanaf dat moment echt gaan beginnen!

 

De komende twee dagen ga ik er nog even keihard tegenaan. Minidisco herhalen tot ik alle dansjes kan dromen, alvast een aquagym routine bedenken en ideeën opdoen voor de miniclub. Alles komt weer opnieuw voorbij en de voorpret is dan ook duidelijk merkbaar.

Spannend is het natuurlijk ook wel nu de dag van vertrek zo dichtbij komt. Het belooft aardig druk te worden op Schiphol dus ik ga me nog even verder voorbereiden op wat komen gaat. De volgende keer dat jullie van me horen, ben ik al aangekomen op camping La Poche en zal ik jullie meer vertellen over mijn eerste ervaringen!

À bientôt! ​

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!