Mijn ervaring als regiomanager in La France!

Mijn ervaring als regiomanager in La France!

Laat ik direct met een woord beginnen, WAUW!

Van entertainer naar regiomanager

Het is gek om te bedenken dat ik als jong meisje van 17 de uitdaging aan wou gaan en mijn animatiestage wou lopen in het mooie Frankrijk. Ik had nooit kunnen bedenken dat ik 4 jaar later, diezelfde route nog een keer zou rijden. Met nieuwe ervaringen, nieuwe vrienden en dit keer niet als entertainer maar als regiomanager!

In het begin mocht ik mijn avontuur starten op het kantoor in Frankrijk. Waar alle regio's worden aangestuurd en alle telefoontjes binnenkomen. Samen met Dionne en Marie-Cécile hebben wij twee weken gerockt. Het is gek om een zomer een keer vanaf de andere kant te zien. Er gebeurt natuurlijk ontzettend veel in z'on zomer. Na twee weken op het kantoor Dionne en Marie-Cécile te hebben ondersteund was het tijd voor the real deal! De auto in!

Roadtrip door La France

Ik moet eerlijk toegeven dat ik het best spannend vond. Want wat gaat er allemaal gebeuren? Waar gaan we heen? En welke toffe entertainers komen we tegen? Wanneer je als regio aan de slag gaat, heb je kans dat je moet invallen op een camping waar je op dat moment nodig bent. Mijn eerste autorit was dan ook van korte duur want ik moest direct invallen. Pas de problème natuurlijk, want wij entertainers zijn mega flexibel dus kom maar op! Ik heb een leuke tijd gehad op de camping (en stiekem vind ik het altijd super leuk om nog even te mogen genieten als entertainer) Toen mijn invaltijd erop zat werd ik weer opgehaald met de auto, op weg naar nieuwe campings! Samen met regiomanagers Lindsay en Nanda heb ik mogen meerijden. Nu kun je je voorstellen dat je wanneer je een maand rondrijdt veel meemaakt. Zo heb ik bijvoorbeeld met Nanda moeten stoppen bij een autogarage en de auto moeten boenen (toptip: Parkeer nooit je auto onder een boom) en met Lindsay een heerlijk diner gekregen van twee entertainers (dit zijn natuurlijk pluspunten).

Maar waar ik vooral van genoot, is natuurlijk van jullie (cliché maar waar!) Ik vind het te gek om jullie binnen te zien komen op de training om vervolgens jullie te zien knallen en stralen daar in La France. Zoals ik mijn blog begon kon ik mijn eerste zomer nog goed herinneren en ik kan niet wachten op nog meer zomers met vele nieuwe avonturen!

Wil jij ook zo'n zomer beleven? Meld je dan hier aan om bij ons aan de slag te gaan.

Over de blogger
Aïshya van Veen
Aïshya van Veen

Hallo, hello, Guten tag, Bonjour! Mijn naam is Aïshya en samen met Dionne ben ik opzoek naar de leukste entertainers voor Nederland en het buitenland! Je kan mij altijd vinden bij de snoeppot en met een microfoon in mijn handen. Ik heb alweer 4 jaar entertainment ervaring erop zitten, op naar meer!

alle blogs van Aïshya
Vacature bij deze blog
Kort maar krachtig aan de slag als entertainer!

Kort maar krachtig aan de slag als entertainer!

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022