Mijn drukke leven in de Ardèche

Mijn drukke leven in de Ardèche

Ik heb geen tijd voor het maken van een blog. Althans, ik heb er wel tijd voor maar ik geef mezelf er geen tijd voor. Ik ben inmiddels zes weken in Frankrijk en dit is de vierde blog die ik schrijf, erg productief ben ik dus niet wat dat betreft. Daar heb ik daarentegen wel een hele goeie verklaring voor en daar zal deze blog dus ook over gaan.

Hier in de Ardèche was, is en blijft het geweldig om je tijd door te brengen. Ik durf op recht te zeggen dat ik nog nooit zo’n leuke zomer heb gehad als hier. Dat komt door de volgende dingen; het werk als animatrice bij mij op de camping is echt fantastisch. Ik werk ongeveer tussen de 5 en 9 uur op een dag. Dat is best wel weinig, maar het werk wat ik doe is echt héel erg leuk. ’s Ochtend aquagym, daarna miniclub en aan het eind van de middag een sportactiviteit en dan werk ik ook ongeveer drie avonden in de week in het restaurant. De doordeweekse uren die ik vrij ben breng ik dan meestal door aan het zwembad of bij mijn tent om dingen voor te bereiden voor de miniclub, gewoon lekker relaxed. En ’s avonds af en toe een avondje stappen als er tijd en gelegenheid voor is.

En dan heb je de échte vrije dagen in het weekend. (ik werk in het weekend alleen ’s avonds of ’s ochtends een paar uurtjes waardoor ik eigenlijk volledige dagen vrij ben) Het weekend is hier écht iets om naar uit te kijken. Sowieso elke zondag ben ik met Iris, mijn lieve vriendinnetje waarmee ik hierheen ben gereden. Elke week doen we iets leuks; boomklimmen, canyoning (zie google), naar de grotten, kanoën, strandjes bezoeken, noem het maar op. Dat is natuurlijk niet mis!

En dan heb ik nog de zaterdag waarop ik meestal gezellig op camping Mondial ben, een eindje verderop. Daar zitten mede-animateurs Mara en Ruben en hun geweldige team. Super leuk altijd om daar te zijn, lekker chillen en kijken bij de animatie programma’s van de anderen. Én wat het extra leuk maakt is dat ik daar mijn lieve, leuke Franse vriend heb.

Al met al heb ik hier dus een aardig druk leven en krijg ik eerlijk gezegd al buikpijn als ik eraan denk om mijn heerlijke leventje hier straks te moeten verlaten. (sorry mam en pap, ik hou nog wel van jullie hoor) Ik kan in ieder geval met 100% zekerheid zeggen dat ik volgend jaar weer wil gaan werken als animatrice en ik zal het iedereen aanraden die het ook ziet zitten om dit werk te gaan doen!

Au-revoir mes amies!

Over de blogger
Demi Waltman
Demi Waltman

Mijn naam is Demi. Deze zomer ga ik camping Saint Amand in de Ardèche onveilig maken. In mijn eentje verzorg ik daar de animatie. Volg mijn avonturen hier!

alle blogs van Demi
Vacature bij deze blog
Kort maar krachtig aan de slag als entertainer!

Kort maar krachtig aan de slag als entertainer!

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022