Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Met de bus dus!

Met de bus dus!

2 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Ik vind beginnen altijd zo moeilijk. Mijn leerboeken liggen al 8 maanden netjes ongeopend op de vensterbank. Mijn Word staat altijd een uur open voordat er een letter wordt getypt. Mijn aanhef in mailtjes en blogposts zijn altijd veertig keer veranderd en tien keer hardop voorgelezen voordat het goedgekeurd is. Als ik dan eenmaal bezig ben kan ik uren doorgaan, dat dan weer wel. Let’s start the party dus! Focussen op het werken in Frankrijk (met een klein beetje tentamens tussendoor).

Tijd om te boeken

De tijd gaat zo snel! Over ruim twee weken vertrek ik naar Zuid- Frankrijk en wat heb ik daar zin in… Begrijp me niet verkeerd, mijn slechte eigenschap om het begin uit te stellen is geen desinteresse. Meer een beetje luiheid in combinatie met teveel leuke dingen om me heen. Mijn concentratie kan in twee tellen verdwenen zijn maar dat is juist goed. Zodra ik dan ergens écht mee aan de slag ga werk ik ook door tot het bittere eind. Daarbij is mijn spanningsboog ook een maatstaaf om op de camping zo’n ontzettend leuke spelletjes te bedenken dat zelfs ík mijn aandacht erbij kan houden! Wat willen we nu nog meer!?

Oke, nu die heenreis. Lach me niet uit: ik ga met de bus. Zestien uur in een bus met heel veel onbekende mensen. En ik zie ernaar uit. Waarom ik hiervoor kies? Komt ‘ie:

 1. Ik slaap vrijwel meteen door de ritmische beweging van het voertuig
 2. Ik slaap eigenlijk overal
 3. Meteen
 4. Het is goedkoop
 5. Ik kan lang slapen (de hele reis dus)
 6. Ik kan in elke houding slapen (heb ik nog een mooi verhaal over)
 7. Ik heb tijd om eindelijk weer eens een goed boek te lezen
 8. O nee want ik slaap
 9. Ik kan al mijn levensvragen en problemen op een rijtje zetten

Met de bus dus. Een vriend van me lachte me uit en stelde voor om samen, eind augustus, terug te reizen. Met het vliegtuig handige links om even te checken Omio en Skyscanner.

WELKOM BIJ DE CLUB

 • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
 • Je slaapplek is een huisje op de camping
 • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!