Wil jij deze zomer als Flex Topper naar Frankrijk meld je snel aan want vol = vol! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk in het buitenland écht iets voor jou is.

Meest gestelde vragen aan een animateur in spe

Meest gestelde vragen aan een animateur in spe

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Zodra ik was aangenomen als animatrice heb ik mijn moeder gebeld met het goede nieuws. Daarna ben ik met mijn vriend pizza gaan eten om het te vieren en heb ik de rest van de avond de website van Team4Animation doorgespit. De dagen daarop wilde ik het liefste aan iedereen mijn plannen voor de zomer vertellen, of ze het wilden horen of niet haha! Vandaag zal ik schrijven over de vragen die bijna iedereen aan je stelt als je ze over je nieuwe baantje vertelt.

Waarom heb je gekozen voor animatiewerk?

Ik wilde deze zomer voor helemaal iets anders gaan. Niet dat mijn zomers normaal niet leuk zijn, integendeel! Lekker citytrippen in Europa, bruin worden aan het strand en veel tijd met mijn familie doorbrengen. Toch koos ik ervoor om het deze zomer anders aan te pakken, om nieuwe ervaringen op te doen en een beetje in het diepe te springen. Ik vind het leuk om dingen uit te proberen die ik stiekem best wel spannend vind omdat ik daar veel energie uit haal. En verder lijkt het me super tof om een zomer lang lekker te dansen, knutselen en gek te doen!

Helemaal in je eentje, vind je dat niet eng?

Uhmm ja ik vind het doodeng! Op sommige momenten zie ik mezelf helemaal alleen de miniclub staan omdat er geen kinderen zijn op komen dagen. Of dat ik de spelregels van het voetbaltoernooi wil uitleggen en ik op geen één Frans woord kan komen. Gelukkig komen deze momenten weinig voor en zie ik mezelf vooral heel veel plezier hebben in de minidisco met allemaal blije kinderen om me heen en een hele toffe show neerzetten in de avond! En zijn de enge dingen in het leven niet juist die dingen die je het meeste zullen brengen en het leukste zijn?

Wat leuk dat je naar Frankrijk gaat! Op een Nederlandse camping zeker?

Non, c’est un camping français! De tijden dat ik wekelijks Franse les kreeg op de middelbare school liggen al een aantal jaren achter me, dus ik ga flink ophalen, bijspijkeren maar vooral veel Frans praten! Ik ga hard oefenen zodat ik met voldoende Franse kennis de zomer in ga en ik hoop (bijna) vloeiend Frans sprekend terug te komen. Gelukkig heeft Team4Animation woordenlijsten met de belangrijkste woorden en zinnen voor op de camping, dus genoeg materiaal om me optimaal voor te bereiden.

Bijna twee maanden ver weg van huis! Ga je je vriend, vriendinnen en familie niet heel erg missen?

Ja, ja en ja. Tuurlijk ga ik heimwee krijgen, iedereen missen en me afvragen waarom ik ook alweer zo nodig zeven weken naar Frankrijk moest, maar ik weet zeker dat alle leuke momenten van deze verdrietige momenten zullen winnen. Daarnaast is dit ook juist een reden waarom ik heb gekozen om animatiewerk in Frankrijk te gaan doen, om erachter te komen hoe ik het in mijn eentje ga redden en wat zo’n zomer me oplevert.  En ik heb er alle vertrouwen in!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!