Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

“MEER OF MINDER TEAM4ANIMATION?!”

“MEER OF MINDER TEAM4ANIMATION?!”

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Hoihoi!

Wat een eer dit! Ik heb naast de andere zomerbloggers de eer jullie kostelijk te vermaken (of lastig te vallen) met mijn vakantieverhalen, Team4Animation-stress en mooie momenten, jaja aan oma en opa is ook gedacht gedacht!

Steekwoorden

Ik ben Zaïda (HALLOO ZAAA-IEEEE-DAA), ik ben 17 jaar, woon in Arnhem en mijn drie steekwoorden zijn: chaotisch, tandenpoetstik en nogal onhandig.. Het voorstelrondje, daar begonnen we het lange weekend mee. Ik ben als halve pinda dochter ontstaan uit een 100% pinda vader er 100% Nederlandse moeder. Naast Nederlands, Engels en Frans spreek ik dus ook vloei-end Indonesisch, ehw.. niet dus..

TW

Afgelopen weekend hebben we met 48 nieuwe animateurs en animatrices het trainingsweekend beleefd. Wat een weekend was dat.. Het was een weekend vol gekkigheid, enthousiasme, humor, creativiteit en energie, vooral dat laatste. Dit zou het “weekend van je leven” kunnen worden, als we de nieuwsbrieven moesten geloven. En hoe cliché het misschien ook klinkt, voor de meesten onder ons was het dat zeker!

animatietraining-april-2014_14061454725_o

300%

Het was een weekend waarin je jezelf voor de volle 300% kon laten zien, helemaal los kon gaan (op een andere manier dan de corpse studentenfeestjes) en de schaamtegrens eigenlijk compleet ontbrak. Tijdens de workshop LJG (Laat Je Gaan), waar ik overigens nog een paar schrammen aan over heb gehouden, was niets te gek. Het begon al met het met z’n allen bestormen van een verkleedkist, wat te vergelijken was met een gevecht tussen leeuwen en tijgers om een enorm lekkere prooi. Na deze heftige strijd stond uiteindelijk iedereen met een onderdeel in een kring, de een met een kikkermuts op z’n hoofd en de ander met een pruik vermomd als schaamhaar, en werden de gekste situaties geïmproviseerd. Van de Rotterdamse Priscilla en Sheroomie in de appie tot het vangen van kikkers in een kikkerpark met je gestoorde moeder.

Jumbo

Eenmaal thuis was er al gauw een facebookgroep opgericht waar alle foto’s, video van Thieme’s Valero imitatie en heimweeberichten over het supergezellige weekend worden gepost. En ook ik geef er aan toe, terwijl ik met trots mijn feloranje Team4Animation-vest draag en met hoogwaterjogging, makeuploze hoofd, hoge knot en roze sporttas ongegeneerd door de Jumbo dans en huppel, denk ik terug aan dat superleuke weekend en zit ik met mijn gedachten alleen nog maar bij.. de EXAMENS ZOMER!!

En vanaf Arnhem kan ik ons nog horen schreeuwen:

 WILLEN WE MEER OF MINDER TEAM4ANIMATION?!

   “ MEEEEEEEEEEEEEEER!”

“ Nou.. dat gaan we regelen…”

animatietraining-april-2014_14061912594_o

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!